Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, Νοεμβρίου 30, 2012

Σάββατο 1/12/2012


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   1/12/2012  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με πυκνή συννεφιά στις περισσότερες περιοχές της Χώρας.
Πιο αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια το πρωί θα έχει το κεντρικό και το νότιο αιγαίο.
Από το μεσημέρι ηλιοφάνεια θα έχει η κεντρική και η ανατολική Θεσσαλία, το βόρειο αιγαίο, και η νότια, νοτιοανατολική Πελοπόννησο.
Βροχές από το πρωί θα πέσουν στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο έντονα θα είναι τα φαινόμενα στην δυτική Ελλάδα, την κεντρική Ελλάδα και στις νότιες περιοχές της Μακεδονίας και Θράκης.
Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της ανατολικής και της δυτικής Μακεδονίας, στην Ήπειρο και στον Όλυμπο.
Η Αφρικάνικη σκόνη συνεχίζει την κατάληψη στο μεγαλύτερο μέρος Χώρας, εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή και σε υγρή μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχουν οι νότιες περιοχές της κεντρικής  Κρήτης.
2 – 8  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
2 – 8   στο νότιο αιγαίο. 3 5  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου   πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -3C  έως 23C.
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά από το πρωί, βροχή θα πέσει τις πρωινές κυρίως  ώρες, αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια θα έχει πριν από το μεσημέρι και για ολόκληρη την υπόλοιπη διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι ΝΔ – Δ – ΔΝΔ    θα κυμανθούν από 3 έως 9 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  9C και υψηλή  17C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1011. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 55% έως και 98%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE ο καιρός  στην  Λάρισα.

Photo


Πολική δίνη στον Κρόνο μαίνεται με ανέμους 2.000 χλμ/ώρα


Πασαντίνα, Καλιφόρνια
Μια τρομερή θύελλα εξελίσσεται στον Βόρειο Πόλο του Κρόνου, και το Cassini, το διαστημικό σκάφος που τον εξερευνά τα τελευταία χρόνια, τράβηξε εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Η πολική δίνη έχει διάμετρο 1.600 χλμ ενώ οι άνεμοι κινούνται με ταχύτητες που αγγίζουν τα δύο χιλιάδες χλμ/ώρα.
Η ταχύτητα των ανέμων της καταιγίδας Σάντι που έπληξε την ανατολική ακτή των ΗΠΑ πριν από ένα μήνα έφτανε τα 200 χλμ/ώρα.

Βήμα Science
Newsroom ΔΟΛ

Δημήτρης Μητροπάνος 1948 - 2012


Πέμπτη, Νοεμβρίου 29, 2012

Παρασκευή 30/11/2012


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   30/11/2012  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με πυκνή συννεφιά στις περισσότερες περιοχές της Χώρας.
Πιο αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια το πρωί θα έχει η περιοχή της κεντρικής και της ανατολικής Θεσσαλίας, της Χαλκιδικής το νότιο και το βορειοδυτικό αιγαίο.
Αρκετά έντονη θα είναι η βροχή που θα πέσει το πρωί σε όλη την δυτική Ελλάδα, την Πελοπόννησο, την ανατολική Μακεδονία, το ανατολικό και το νότιο αιγαίο.
Από το απόγευμα ένα νέο κύμα κακοκαιρίας με έντονες βροχές με καταιγίδες  θα έρθει από τα νοτιοδυτικά καλύπτοντας έως τις βραδινές ώρες το μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας με εξαίρεση τις βόρειες περιοχές της βόρειας Ελλάδας και το νοτιοανατολικό αιγαίο.
Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της ανατολικής και της δυτικής Μακεδονίας, στην Ήπειρο και στον Όλυμπο.
Η Αφρικάνικη σκόνη συνεχίζει την κατάληψη στο μεγαλύτερο μέρος Χώρας, εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή και σε υγρή μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της ανατολικής και της δυτικής Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχουν οι νότιες περιοχές της κεντρικής  Κρήτης.
2 – 8  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
2 – 8   στο νότιο αιγαίο. 3 8  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου   πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -2C  έως 22C.
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά από το πρωί και καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Πιθανή ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες έως  και τις μεσημεριανές ώρες.  Άνεμοι επιφανείας θα είναι ΝΝΔ – ΝΔ   θα κυμανθούν από 9 έως 24 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  8C και υψηλή  17C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1009. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 47% έως και 86%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE ο καιρός  στην  Λάρισα.

Sexy Photo


O OTE ξεκινά την εμπορική διάθεση των πακέτων Double Play με VDSL


Σύμφωνα με τα όσα έχει εγκρίνει η ανεξάρτητη Αρχή για τις επικοινωνίες στην Ελλάδα είναι τα όσα ανακοίνωσε στις 26 Νοεμβρίου 2012 ο ΟΤΕ για την διάθεση υπηρεσιών πρόσβασης στο Ίντερνετ με ταχύτητες έως 30Mbps και έως 50Mbps υπό μορφή πακέτου με προγράμματα σταθερής τηλεφωνίας. Ο ΟΤΕ ξεκινά με μια προσφορά για έξι μήνες με μειωμένο πάγιο κατά 5 ευρώ.

Συγκεκριμένα, ο ΟΤΕ ανακοίνωσε τα παρακάτω:


·         OTE Double Play VDSL 30 Απεριόριστα: με Conn-X VDSL έως 30Mbps, απεριόριστα σταθερά με πάγιο 36,90 ευρώ για τους πρώτους έξι μήνες και μετά 41,90 ευρώ.
·         ΟΤΕ Double Play VDSL 30 Απεριόριστα Plus: με όλα τα παραπάνω και 60 λεπτά προπληρωμένου χρόνου ομιλίας προς κινητά τηλέφωνα αντί 40,90 ευρώ το μήνα για τους πρώτους έξι μήνες (45,90 ευρώμετά).
·         ΟΤΕ Double Play VDSL 50 Απεριόριστα: στο οποίο η ονομαστική ταχύτητα VDSL ανεβαίνει έως τα 50Mbps, χωρίς προπληρωμένο χρόνο προς κινητά αντί 46,90 ευρώ το μήνα για έξι μήνες και μετά 5 ευρώ αυξημένο πάγιο.
·         ΟΤΕ Double Play VDSL 50 Απεριόριστα Plus: με 60' χρόνο προς κινητά αντί 50,90 ευρώ το μήνα για τους πρώτους έξι μήνες και 55,90 ευρώ το μήνα πάγιο μετά τους πρώτους έξι μήνες.
Περισσότερες πληροφορίες για τη διαθεσιμότητα των προγραμμάτων ΟΤΕ Double Play VDSL στο www.ote.gr, στο 13888 (δεν χρεώνεται η κλήση από σταθερό) ή στο Δίκτυο Καταστημάτων ΟΤΕ, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Μπορείτε επίσης, να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο του ΟΤΕ για να ελέγξετε την διαθεσιμότητα της υπηρεσίας. Εάν καλέσετε στο 13888 και έχετε ήδη Conn-X ADSL θα γίνει μέτρηση της γραμμής σας, διαφορετικά θα ελεγχθεί η διαθεσιμότητα από μετρήσεις στους γείτονές σας. Εάν δεν υπάρχει ο απαιτούμενος εξοπλισμός, δηλαδή DSLAM στο ΚΑΦΑΟ (στην καλύτερη περίπτωση) ή στο αστικό κέντρο της περιοχής σας μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για το VDSL για να ενημερωθείτε όταν η υπηρεσία γίνει διαθέσιμη.

Λίγο νωρίτερα, προηγήθηκε ανακοίνωση της Wind Ελλάς για την διάθεση υπηρεσιών VDSL από το δίκτυό της σε υπάρχοντες ή νέους συνδρομητές, ιδιώτες ή επιχειρήσεις, στα πακέτα που περιλαμβάνουν και σταθερή τηλεφωνία.

VDSL παρέχει στην ελληνική αγορά και η Cyta. Η Forthnet αναπτύσσει δίκτυο οπτικών ινών FFTH ξεκινώντας πιλοτικά από την Νέα Σμύρνη.
Διαβάστε επίσης
Γνωρίζετε ότι



Paola _Kiamos _Zina - Mix By DjMike Remixes 2012


Τετάρτη, Νοεμβρίου 28, 2012

Πέμπτη 29/11/2012


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   29/11/2012  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με πυκνή συννεφιά στις περισσότερες περιοχές της Χώρας.
Πιο αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια το πρωί θα έχει η περιοχή του αιγαίου πελάγους.
Από το απόγευμα συννεφιά θα έχει και το αιγαίο πέλαγος.
Έντονες θα είναι οι βροχές που θα πέσουν τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο πέλαγος σε όλη την δυτική Ελλάδα, πιο ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στην ανατολική Μακεδονία, στην νότια Πελοπόννησο, στην Αττική, στην κεντρική Εύβοια και στην Κρήτη.
Έως το μεσημέρι και σταδιακά μέχρι το βράδυ έντονες θα είναι η βροχές που θα πέσουν στην κεντρική Ελλάδα, την βόρεια Ελλάδα, την Πελοπόννησο, την Αττική, την Εύβοια και στο ανατολικό αιγαίο.
Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της ανατολικής και της δυτικής Μακεδονίας, στην Ήπειρο και στον Όλυμπο.
Η Αφρικάνικη σκόνη και πάλη στο προσκήνιο καταλαμβάνοντας το μεγαλύτερο μέρος Χώρας, εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή και σε υγρή μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχουν οι νότιες περιοχές της κεντρικής  Κρήτης.
2 – 8  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
2 – 8   στο νότιο αιγαίο. 2 7  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου   πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 0C  έως 21C.
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά από το πρωί και καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Βροχή αναμένεται να πέσει από το μεσημέρι. Άνεμοι επιφανείας θα είναι ΝΝΑ – ΝΔ – ΝΝΔ    θα κυμανθούν από 9 έως 35/55 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  10C και υψηλή  16C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1004. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 62% έως και 99%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE ο καιρός  στην  Λάρισα.

Sexy Photo


Ο Pac-Man επιστρέφει στα φεγγάρια του Κρόνου


Ουάσινγκτον
Οι ερευνητές της αποστολής Cassini της NASA έδωσαν στη δημοσίευσή τους τον ανορθόδοξο τίτλο Pac-Man, η Επιστροφή.

Ένας σχηματισμός που μοιάζει με τον ήρωα του θρυλικού βιντεοπαιχνιδιού εντοπίστηκε σε υπέρυθρες εικόνες της Τηθύος, ενός μικρού δορυφόρου του Κρόνου. Το ίδιο σχήμα είχε βρεθεί το 2010 και στον Μίμα, ένα ακόμα φεγγάρι του πλανήτη των δαχτυλιδιών.

Και στις δύο περιπτώσεις, αναφέρουν οι ερευνητές στην επιθεώρηση Icarus, το πορτρέτο του Pac-Man σχηματίζεται από περιοχές με υψηλότερη θερμοκρασία σε σχέση με την υπόλοιπη επιφάνεια των δύο δορυφόρων.

Η πιθανότερη εξήγηση είναι ότι οι περιοχές αυτές βομβαρδίζονται από ηλεκτρόνια υψηλής ενέργειας. Ο βομβαρδισμός αυτός αλλοιώνει το απαλό χιόνι της παγωμένης επιφάνειας και το μετατρέπει σε σκληρό πάγο, με αποτέλεσμα η λεία πια επιφάνεια να καθυστερεί να ζεσταθεί στη διάρκεια της ημέρας, αλλά και να κρυώσει στη διάρκεια της νύχτας.

«Ο εντοπισμός ενός δεύτερου Pac-Man στο σύστημα του Κρόνου μας λέει ότι οι διαδικασίες που δημιουργούν αυτούς τους Pac-Men είναι πιο διαδεδομένες από ό,τι πιστεύαμε» σχολίασε η Κάρλι Χάουατ του Southwest Research Institute, επικεφαλής της νέας μελέτης.

Η «θερμική ανωμαλία» στην Τηθύ καταγράφηκε με το υπέρυθρο φασματόμετρο του Cassini, το οποίο μελετά το σύστημα του Κρόνου από το 2004. Οι θερμότερες περιοχές του δορυφόρου έχουν θερμοκρασία -183 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι πιο ψυχρές, όπως το άνοιγμα του «στόματος» του Pac-Man, είναι 15 βαθμούς ψυχρότερες.

Σε αντίθεση όμως με ό,τι συμβαίνει στον Μίμα, ο Pac-Man της Τηθύος είναι ορατός, έστω και αμυδρά, σε εικόνες ορατού φωτός. Μάλιστα αυτή η διακύμανση της φωτεινότητας είχε καταγραφεί για πρώτη φορά από την αποστολή Voayger το 1980.
Newsroom ΔΟΛ

ΣΤΡΕΦΙ ΗΛΕΙΑΣ 2012 ΝΑΤΑΣΑ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ


Τρίτη, Νοεμβρίου 27, 2012

Τετάρτη 28/11/2012


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   28/11/2012  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά στις περισσότερες περιοχές της Χώρας.
Πιο αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια κυρίως το μεσημέρι θα έχει η Θεσσαλία, η κεντρική και η ανατολική στερεά Ελλάδα, η βόρεια Πελοπόννησο και το ανατολικό, νοτιοανατολικό αιγαίο.
Ασθενή και σποραδική θα είναι η βροχή που θα πέσει στην κεντρική και την δυτική Μακεδονία, την Ήπειρο, την νότια Εύβοια, την Αττική, την νότια και στην ανατολική Πελοπόννησο και στην Κρήτη.
Πιο έντονες θα είναι οι βροχές που θα πέσουν στην δυτική στερεά Ελλάδα, στο κεντρικό και στο βόρειο Ιόνιο πέλαγος.
Πιθανή ασθενή χιονόπτωση θα πέσει στα ορεινά της βόρειας ανατολικής Μακεδονίας.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο και η ανατολική στερεά Ελλάδα.  
2 – 7  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
2 – 6   στο νότιο αιγαίο. 3 9  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου   πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -2C  έως 20C.
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά και ηλιοφάνεια στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας, περισσότερη ηλιοφάνεια θα έχει στην διάρκεια του μεσημεριού. Άνεμοι επιφανείας θα είναι ΝΔ – ΝΑ – ΑΝΑ    θα κυμανθούν από 3 έως 9 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  9C και υψηλή  16C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1012. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 57% έως και 91%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE ο καιρός  στην  Λάρισα.

Όλγα Φαρμάκη


Αμμοθύελλα απειλεί να καταπιεί τον Άρη και το ρομπότ-βετεράνο Opportunity


Πασαντίνα, Καλιφόρνια
Η πρώτη ανοιξιάτικη αμμοθύελλα στο βόρειο ημισφαίριο του Άρη έχει ήδη καλύψει μια τεράστια έκταση ανάμεσα στο ρομπότ Curiosity και τον γερασμένο του συνάδελφο Opportunity, στην άλλη άκρη του πλανήτη. Αν η αμμοθύελλα τυλίξει τελικά όλο τον Άρη όπως έχει συμβεί παλαιότερα, το  Opportunity δεν αποκλείεται να τα βρει σκούρα.

«Εάν η θύελλα επεκταθεί σε παγκόσμιο επίπεδο, το ρομπότ Opportunity θα επηρεαζόταν περισσότερο» αναφέρει ανακοίνωση του Εργαστηρίου Αεριώθησης (JPL) της NASA στην Καλιφόρνια, το οποίο διαχειρίζεται και τα δύο ρομπότ.

Δείτε επίσης:
Η δορυφορική εικόνα της θύελλας σε πλήρη ανάλυση
Φήμες για «ιστορική ανακάλυψη» του Curiosity στον Άρη
Η σκόνη που επικάθεται στους ηλιακούς συλλέκτες του Opportunity θα μείωνε δραστικά την παροχή ενέργειας στο ρομπότ, ενώ η αιωρούμενη σκόνη θα εμπόδιζε τη συλλογή φωτογραφιών και άλλων δεδομένων.
Η πτώση στην παροχή ενέργειας θα ήταν μια σοβαρή δοκιμασία για το κουρασμένο Opportunity, το οποίο συνεχίζει την περιήγησή του στον Άρη από το 2004, έχοντας ξεπεράσει κατά πολύ την ονομαστική διάρκεια ζωής του, η οποία είχε οριστεί στις 90 μόνο μέρες.

Λιγότερο ανθεκτικό αποδείχθηκε το πανομοιότυπο ρομπότ Spirit, το οποίο έφτασε στον προορισμό του ταυτόχρονα με το Opportunity, κόλλησε όμως στην άμμο το 2009 και σίγησε για πάντα λίγους μήνες αργότερα.

Η αμμοθύελλα έγινε αντιληπτή στις 10 Νοεμβρίου από τον Αναγνωριστικό Δορυφόρο του Άρη (MRO) και παρακολουθείται τώρα από τη NASA σε καθημερινή βάση. Αμμοθύελλες που είχαν εκδηλωθεί παλαιότερα στην ίδια περιοχή επεκτάθηκαν αργότερα σχεδόν σε ολόκληρη την επιφάνεια του Άρη, την οποία έκρυψαν εντελώς για αρκετούς μήνες.

Πάντως η νέα θύελλα δεν έχει πλησιάσει το Opportunity σε απόσταση μικρότερη από 1.348 χιλιόμετρα, αν και η ορατότητα στο σημείο όπου βρίσκεται το ρομπότ παρουσίασε μια μικρή μείωση.

Σε αντίθεση με το Opportunity, το οποίο δεν διαθέτει δικό του μετεωρολογικό σταθμό, το πολύ μεγαλύτερο Curiosity είναι εξοπλισμένο με το όργανο REMS, ισπανικής κατασκευής, το οποίο παρακολουθεί διαρκώς τις περιβαλλοντικές συνθήκες,

Οι μετρήσεις του REMS δείχνουν τώρα πτώση της ατμοσφαιρικής πίεσης και άνοδο της νυχτερινής θερμοκρασίας κατά τις νυχτερινές ώρες.

Οι αμμοθύελλες στον Άρη προκαλούν συχνά άνοδο της θερμοκρασίας επειδή η αιωρούμενη σκόνη απορροφά περισσότερη ηλιακή ακτινοβολία. Μετρήσεις του δορυφόρου MRO έδειχναν ότι η άνοδος της θερμοκρασίας στην περιοχή της νέας θύελλας έφτασε τους 25 βαθμούς Κελσίου -ένα εντυπωσιακό νούμερο, δεδομένου ότι η μέση επιφανειακή θερμοκρασία στον πλανήτη είναι -65 βαθμοί και η μέγιστη +35 βαθμοί.

Οι μηχανικοί της αποστολής Curiosity έχουν πάντως λάβει υπόψη τους τις αμμοθύελλες, οι οποίες συνήθως ξεσπούν με τον ερχομό της άνοιξης στο βόρειο ημισφαίριο, κάτι που συνέβη πριν από λίγες εβδομάδες.

Σε αντίθεση με το Opportunity, το οποίο κινείται με ηλιακή ενέργεια, το Curiosity βασίζεται σε μια θερμοηλεκτρική γεννήτρια πλουτωνίου που μπορεί να λειτουργεί αδιάλειπτα για δεκαετίες.

Η μόνη επίπτωση από την αμμοθύελλα θα ήταν πιθανότατα η μειωμένη ορατότητα που θα εμπόδιζε τη λήψη φωτογραφιών.
Newsroom ΔΟΛ

Μόνος μου - Αντώνης Ρέμος ☆.¸¸.♥


Δευτέρα, Νοεμβρίου 26, 2012

Τρίτη 27/11/2012


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   27/11/2012  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Πλήρη σχεδόν ηλιοφάνεια στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας θα έχει η Θεσσαλία, η στερεά Ελλάδα, η κεντρική και η βόρεια Πελοποννήσου και το μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους.
Λίγες βροχές θα πέσουν στα νότια της κεντρικής Μακεδονίας, στο Ιόνιο πέλαγος, στο ανατολικό αιγαίο και στην νότια Πελοπόννησο.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχουν οι νότιες περιοχές της κεντρικής  Κρήτης.
2 – 5  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
2 – 4   στο νότιο αιγαίο. 3 6  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου   πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -5C  έως 20C.
Ο καιρός στην Λάρισα  Με ηλιοφάνεια στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας, λίγα σύννεφα θα έχει τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Άνεμοι επιφανείας θα είναι ΝΔ – ΝΝΑ – ΝΑ    θα κυμανθούν από 3 έως 9 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  7C και υψηλή  16C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1018. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 66% έως και 99%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE ο καιρός  στην  Λάρισα.

JORDAN CARVER


Έναντι 200.000 ευρώ πωλήθηκε συλλογή φωτογραφιών της NASA


Βιέννη, Αυστρία
Έναντι 200.000 ευρώ πωλήθηκε σε δημοπρασία στη Βιέννη μία πολύ σημαντική σειρά φωτογραφιών από τη NASA, τη διαστημική υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η συλλογή αποτελείται από 2456 φωτογραφίες και 2144 διαφάνειες της αμερικανικής διαστημικής υπηρεσίας.

Στην ίδια δημοπρασία μια άλλη παρτίδα φωτογραφιών, αυτή τη φορά προερχόμενη από τη Ρωσία, πωλήθηκε έναντι του ποσού των 60.000 ευρώ.

Η συγκεκριμένη συλλογή φωτογραφιών είναι αφιερωμένη στην εξερεύνηση του διαστήματος. Στην εν λόγω παρτίδα περιλαμβάνονται 335 φωτογραφίες.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Γαλλικό

Jennifer Lopez - I'm Into You ft. Lil Wayne


Κυριακή, Νοεμβρίου 25, 2012

Δευτέρα 26/11/2012


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   26/11/2012  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας. Λίγο πυκνά θα είναι τα σύννεφα στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, στην Θεσσαλία, στην κεντρική στερεά Ελλάδα και στο βόρειο, βορειοδυτικό αιγαίο.
Από το απόγευμα συννεφιά με ηλιοφάνεια θα έχει η δυτική Ελλάδα και η Πελοπόννησο.
Σποραδική και ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στο Ιόνιο πέλαγος, στην κεντρική Μακεδονία, στην νοτιοανατολική Θεσσαλία και στην νότια Πελοπόννησο.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχουν οι νότιες περιοχές της κεντρικής  Κρήτης.
2 – 5  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
3 – 5   στο νότιο αιγαίο. 2 4  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου   πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -6C  έως 22C.
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά από το πρωί, πολύ γρήγορα και πριν το μεσημέρι ηλιοφάνεια θα επικρατήσει στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι ΝΔ – Α – ΑΝΑ    θα κυμανθούν από 3 έως 9 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  9C και υψηλή  15C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1021. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 63% έως και 98%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE ο καιρός  στην  Λάρισα.

Ρένια Δούκα


Πώς συμπεριφέρονται άνδρες και γυναίκες όταν το κρυολόγημα τούς ρίξει στο κρεβάτι;


Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
Οι άνδρες ή οι γυναίκες είναι πιο ευάλωτοι στο κρυολόγημα; Πώς συμπεριφέρονται όταν τελικά ο ιός της γρίπης τους χτυπήσει την πόρτα; Απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα σκοπεύει να δώσει μία έρευνα που μελετά πώς διαχειρίζονται τα δύο φύλα ένα πρόβλημα υγείας.

Φέτος, ο ιστότοπος flu survey θα διεξάγει έρευνα προσπαθώντας να απαντήσει στο ερώτημα εάν οι άνδρες συμπεριφέρονται περισσότερο σαν παιδιά όταν αρρωστήσουν και αν οι γυναίκες τελικά δεν είναι το... ασθενές φύλο.

Σύμφωνα με ερευνητές, οι γυναίκες κινδυνεύουν περισσότερο να εκτεθούν στον ιό της γρίπης, καθώς περνούν περισσότερο χρόνο με παιδιά. Σύμφωνα με έρευνα που έγινε στη Βρετανία κατά τη διάρκεια του περασμένου χειμώνα, οι γυναίκες είναι κατά 16% πιο πιθανό να κρυολογήσουν σε σχέση με τους άνδρες.

Ωστόσο, οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες συμπεριφέρονται πιο λογικά και πιο... γενναία όταν αρρωστήσουν, σε σχέση με τους άνδρες. «Οι άνδρες νομίζουν ότι θα πεθάνουν όταν δεν νιώθουν καλά. Έτσι πηγαίνουν κατευθείαν στο κρεβάτι και περιμένουν από τις γυναίκες να τους φροντίσουν» λέει ο καθηγητής Ιολογίας του Πανεπιστημίου Queen Mary του Λονδίνου, Τζον Όξφορντ.

Ο δρ Ντούγκλας Φλέμινγκ από το ερευνητικό τμήμα του Royal College of GP's υποστηρίζει ότι δεν υπάρχουν κανόνες για το πώς ένας ιός επηρεάζει τα δύο φύλα. «Κάθε ιός είναι διαφορετικός. Δεν ξέρουμε πως θα επηρεάσει τους ανθρώπους. Διαφορετικοί ιοί επηρεάζουν διαφορετικά άνδρες, γυναίκες και παιδιά».
Newsroom ΔΟΛ

KARRAS PAOLA H ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΘΥΕΛΛΑ VIDEO CLIP SD


Σάββατο, Νοεμβρίου 24, 2012

Κυριακή 25/11/2012


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   25/11/2012  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα τις πρωινές ώρες στην Θεσσαλία, την ανατολική Μακεδονία, την κεντρική και την ανατολική στερεά Ελλάδα, την Αττική, την Εύβοια, την βορειοανατολική Πελοπόννησο, στο δυτικό και στο νότιο αιγαίο.
Έως το μεσημέρι και στην συνέχεια της υπόλοιπης ημέρας ηλιοφάνεια θα έχουν οι προαναφερόμενες περιοχές με εξαίρεση την ανατολική Μακεδονία, την δυτική Ελλάδα και το νότιο αιγαίο όπου θα επικρατήσει η συννεφιά με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας.
Ασθενή και σποραδική θα είναι η βροχή που θα πέσει στην ανατολική Μακεδονία, στην κεντρική Εύβοια, στην Κρήτη και στο Ιόνιο πέλαγος.
Η Αφρικάνικη σκόνη συνεχίζει να  δηλώνει το παρόν επάνω από τον ελλαδικό Χώρο σε αραιή όμως μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο.
2 – 6  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
3 – 6   στο νότιο αιγαίο. 2 5  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου   πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -5C  έως 20C.
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά από το πρωί, πολύ γρήγορα και πριν το μεσημέρι ηλιοφάνεια θα επικρατήσει στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι ΝΝΔ – Α – ΑΝΑ    θα κυμανθούν από 3 έως 9 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  8C και υψηλή  16C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1022. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 62% έως και 86%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός  στην Λάρισα.

Jessica White


Κίνδυνος έκρηξης στο ηφαίστειο του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»


Ουέλινγκτον
Το ηφαίστειο μέσα στο οποίο καταστράφηκε το μαγικό δαχτυλίδι στην τριλογία «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» είναι έτοιμο να εκραγεί, προειδοποιούν οι γεωλόγοι στη Νέα Ζηλανδία.

Το Όρος Ρουαπέχου, το μεγαλύτερο ενεργό ηφαίστειο της Νέας Ζηλανδίας, με ύψος 2.792 μέτρα, εμφανιζόταν ως το «Βουνό του Χαμού» στην κινηματογραφική μεταφορά του έπους του Τόλκιν.

H υπηρεσία GNS Science που παρακολουθεί το ηφαίστειο προειδοποιεί τώρα ότι η θερμοκρασία της λίμνης που καταλαμβάνει τον κρατήρα έχει ανέβει στους 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ λίγες εκατοντάδες μέτρα βαθύτερα έχει εκτιναχθεί στους 800 βαθμούς. Αυτό αποτελεί ένδειξη ότι έχει φράξει κάποιος ηφαιστειακός πόρος μέσα στο βουνό και η πίεση αυξάνεται σε επικίνδυνα επίπεδα.

Η τελευταία φορά που εξερράγη το Ρουαπέχου ήταν το 2007. Τα ηφαιστειακά υλικά έλιωσαν τότε τους παγετώνες κοντά στον κρατήρα και προκάλεσαν τελικά λαχάρ -ένα ποτάμι λάσπης και ηφαιστειακών υλικών που καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά του.
Το λαχάρ του 2007 δεν προκάλεσε θανάτους όπως είχε συμβεί το 1953, όταν η λάσπη παρέσυρε μια σιδηροδρομική γέφυρα και προκάλεσε τον εκτροχιασμού ενός τρένου, σκοτώνοντας 151 άτομα.

Η Νέα Ζηλανδία είναι ιδιαίτερα σεισμογόνος χώρα, δεδομένου ότι βρίσκεται πάνω στον λεγόμενο Δακτύλιο της Φωτιάς -μια σειρά από ηφαίστεια που βρίσκονται στα όρια μεγάλων τεκτονικών πλακών και περιβάλλουν τη λεκάνη του Ειρηνικού Ωκεανού.

Τον περασμένο Αύγουστο εξερράγη το γειτονικό ηφαίστειο Τονγκαρίρο, του οποίου η τέφρα εκτινάχθηκε σε ύψος έξι χιλιομέτρων.

Το Ρουαπέχου βρίσκεται σε απόσταση μόλις 143 χιλιομέτρων από την πρωτεύουσα της Νέας Ζηλανδίας Ουέλινγκτον.
Newsroom ΔΟΛ

Despina Vandi | Mou Ftiaxneis Tin Mera [HD 1080p]


Παρασκευή, Νοεμβρίου 23, 2012

Σάββατο 24/11/2012


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   24/11/2012  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά στις περισσότερες περιοχές της Χώρας.
Πιο αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια το πρωί θα έχει η ανατολική Θράκη, η κεντρική Ελλάδα, η στερεά Ελλάδα, η Πελοπόννησο και το μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους.
Από το μεσημέρι ηλιοφάνεια θα έχει η δυτική Ελλάδα, η κεντρική και η δυτική Μακεδονία.
Ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στην διάρκεια της ημέρας, στην κεντρική Εύβοια, στο Ιόνιο πέλαγος και στην Κρήτη.
Ασθενή θα είναι η χιονόπτωση που θα πέσει στα ορεινά της ανατολικής και της δυτικής Μακεδονίας.
Η Αφρικάνικη σκόνη συνεχίζει να  δηλώνει το παρόν επάνω από τον ελλαδικό Χώρο σε αραιή όμως μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχουν οι νότιες περιοχές της κεντρικής Κρήτης.
2 – 6  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
3 – 6   στο νότιο αιγαίο. 2 5  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου   πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -4C  έως 22C.
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί και καθ’ όλη σχεδόν την διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι ΝΑ – ΔΝΔ – ΑΒΑ – ΑΝΑ    θα κυμανθούν από 3 έως 9 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  9C και υψηλή  15C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1022. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 70% έως και 96%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός  στην Λάρισα.

Sexy Photo


Συστάσεις με τον Μακεμάκε, πέμπτο πλανήτη νάνο του Ηλιακού Συστήματος


Λονδίνο
Οι περισσότεροι πιθανότατα δεν έχετε ακούσει τίποτε για αυτόν, όμως ο Μακεμάκε, εκτός από θεός της γονιμότητας των ιθαγενών των Νησιών του Πάσχα, είναι επίσης ένας από τους πλανήτες-νάνους που περιφέρονται γύρω από τον Ήλιο μας. Αν και γνωρίζαμε ότι είναι γείτονας του Πλούτωνα και υποθέταμε ότι έχει πολλά κοινά στοιχεία με τον πρώην πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος, κανένα γήινο μάτι δεν είχε ως τώρα «δει» τον Μακεμάκε. Μια ομάδα ερευνητών κατόρθωσε επιτέλους να τον «συλλάβει» σε μια σπάνια διάβασή του προσφέροντας την πρώτη περιγραφή του, η οποία συνοδεύεται από αρκετές εκπλήξεις.

Εμείς και οι πέντε (πλανητικοί) νάνοι


Οι πλανήτες-νάνοι της γειτονιάς μας έγιναν γνωστοί στο ευρύ κοινό το 2006, όταν ο Πλούτωνας «καθαιρέθηκε» από πλανήτης και πέρασε σε αυτήν την «υποδεέστερη» κατηγορία ύστερα από σχετική απόφαση της Διεθνούς Αστρονομικής Ένωσης. Εκτός από τον μέχρι πρόσφατα θεωρούμενο πιο απομακρυσμένο πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος αυτή περιλαμβάνειτέσσερα ακόμη ουράνια σώματα, τη Δήμητρα, την Έριδα, τη Χαουμέα και τον Μακεμάκε.

Όλοι οι πλανητικοί νάνοι πλην του Μακεμάκε είχαν γίνει ορατοί είτε άμεσα, με τηλεσκόπια (όπως η Δήμητρα) είτε έμμεσα, μέσω των διαβάσεών τους μπροστά από άστρα (όπως η Έριδα και η Χαουμέα). Το 2011 μια ομάδα ερευνητών με επικεφαλής τον Χοσέ Λουίς Ορτίθ του Ινστιτούτου Αστροφυσικής της Ανδαλουσίας στη Γρανάδα (ο οποίος έχει επίσης ανακαλύψει τη Χαουμέα) κατόρθωσε να εντοπίσει τον έως τότε αόρατο πέμπτο νάνο στις λήψεις επτά τηλεσκοπίων από τη Νότιο Αμερική καθώς αυτός διάβαινε μπροστά από ένα μακρινό άστρο.

Οι πρώτες παρατηρήσεις είχαν δώσει κάποιες ενδείξεις για τα χαρακτηριστικά του. Λαμβάνοντας υπόψη την απόστασή του από τον Ήλιο και το φως που εξέπεμπε οι αστρονόμοι είχαν εκτιμήσει ότι ο Μακεμάκε είχε μέγεθος όσο περίπου τα δυο τρίτα του μεγέθους του Πλούτωνα και ότι, όπως και οι άλλοι νάνοι του ηλιακού μας συστήματος, ήταν καλυμμένος από πάγο μεθανίου και αζώτου. Πίστευαν επίσης ότι, όπως ο Πλούτωνας, θα πρέπει να είχε μια λεπτή ατμόσφαιρα από άζωτο.

Χωρίς ατμόσφαιρα

Η πιο ολοκληρωμένη μελέτη των δεδομένων που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση «Nature» ανατρέπει τις πρώτες εικασίες προσφέροντας την πρώτη σαφή εικόνα του Μακεμάκε. Κατ’ αρχάς δίνει μια ακριβέστερη εκτίμηση του μεγέθους του: ο πλανήτης-νάνος έχει πλάτος 1.430 χλμ και ύψος 1.500 χλμ, κάτι το οποίο σημαίνει ότι τελικά δεν είναι σφαιρικός. Η πυκνότητά του είναι 1,7 γραμ. ανά κυβικό εκατοστό, παρόμοια με αυτή του Πλούτωνα αλλά μικρότερη από το ένα τρίτο εκείνης της Γης.

Αντίθετα από ό,τι υπολόγιζαν οι ειδικοί και κατά παρέκκλιση από όλους τους άλλους «συγγενείς» του, ο Μακεμάκε φαίνεται στη νέα μελέτη να μην έχει ατμόσφαιρα. Οι ερευνητές καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο πλανήτης-νάνος είναι τόσο ελαφρύς ώστε έχασε όλη την ατμόσφαιρά του «ωριμάζοντας».

«Πιστεύουμε ότι ο Μακεμάκε είχε άφθονο πάγο αζώτου στο πολύ μακρινό παρελθόν, όπως ο Πλούτωνας και η Ερις. Επειδή όμως ο Μακεμάκε δεν έχει μεγάλη μάζα η βαρύτητά του δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το αέριο» δήλωσε ο Δρ Ορτίθ μιλώντας στο περιοδικό «New Scientist». Το παγωμένο άζωτο, όπως εξηγεί, μετατράπηκε σε αέριο και διέφυγε, στο πέρασμα των χιλιετιών, αφήνοντας πίσω μόνο μεθάνιο.

Βήμα Science
Newsroom ΔΟΛ

Ανθρωποι Μοναχοι (Lonely People) - Haris Alexiou(Χ.Αλεξιου).


Πέμπτη, Νοεμβρίου 22, 2012

Παρασκευή 23/11/2012


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   23/11/2012  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Πλήρη ηλιοφάνεια το πρωί θα έχει ολόκληρη η δυτική Ελλάδα, το Ιόνιο πέλαγος, η Πελοπόννησο και το νοτιοανατολικό αιγαίο.
Σταδιακά από το μεσημέρι έως και τις βραδινές ώρες τα σύννεφα θα αρχίζουν να πυκνώσουν από τα βορειοδυτικά καλύπτοντας σταδιακά το μεγαλύτερο μέρος της βόρειας Ελλάδας, κεντρικής Ελλάδας και στερεάς Ελλάδας.
Βροχές από το πρωί θα πέσουν στην Εύβοια και στην Κρήτη.
Σποραδικές θα είναι οι βροχές από το μεσημέρι που θα πέσουν στην περιοχή της Μακεδονίας.
Ασθενή θα είναι η χιονόπτωση που θα πέσει στα ορεινά της ανατολικής και της δυτικής Μακεδονίας.
Η Αφρικάνικη σκόνη συνεχίζει να  δηλώνει το παρόν επάνω από τον ελλαδικό Χώρο σε αραιή όμως μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχουν οι νότιες περιοχές της κεντρικής Κρήτης.
2 – 6  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
3 – 6   στο νότιο αιγαίο. 2 5  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου   πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -3C  έως 23C.
Ο καιρός στην Λάρισα  Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί και καθ’ όλη σχεδόν την διάρκεια της ημέρας, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα μετά τις απογευματινές ώρες.
Άνεμοι επιφανείας θα είναι ΝΑ – ΑΝΑ   θα κυμανθούν από 3 έως 9 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  8C και υψηλή  16C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1022. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 60% έως και 83%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE ο καιρός  στην  Λάρισα.

Blogger Gadgets