Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, Οκτωβρίου 22, 2014

Πέμπτη 23/10/2014

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   23/10/2014  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα.
Με συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια από το μεσημέρι, στην κεντρική Μακεδονία, στην Θεσσαλία, στην Εύβοια, στην ανατολική στερεά Ελλάδα, στην Αττική και στην ανατολική Πελοπόννησο.
Έως το απόγευμα πλήρη σχεδόν ηλιοφάνεια θα έχει η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και το μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους.
Βροχές από το πρωί και έως το μεσημέρι θα πέσουν στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, με πιο έντονα τα φαινόμενα με πιθανές καταιγίδες, στην κεντρική και στην ανατολική Μακεδονία και στο βόρειο αιγαίο πέλαγος.
Εξασθένηση των βροχών από το μεσημέρι, βροχές θα συνεχίζουν να πέφτουν στην δυτική Ελλάδα, στο νότιο και στο ανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Χιόνα θα πέσουν στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας, στην Ήπειρο, στον Όλυμπο και στην κεντρική στερεά Ελλάδα.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής   Μακεδονίας.         
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η Αττική. 
2 –  9  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
3 –  9 στο νότιο αιγαίο. 3 8  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -2C  έως 25C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά από το πρωί, αραιή συννεφιά με  ηλιοφάνεια θα έχει πριν από το μεσημέρι και για το υπόλοιπο σχεδόν της ημέρας, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα από τις βραδινές ώρες. Ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει τις πρώτες πρωινές ώρες. Άνεμοι επιφανείας θα είναι
Δ – ΝΔ  –  ΝΔ    θα κυμανθούν από 12 έως 35-49 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  15C και υψηλή  20,8C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1004. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 34% έως και 80%.

LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην  Λάρισα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets