Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2015

Σάββατο 28/3/2015



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   28/3/2015  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα.
Με συννεφιά στις περισσότερες περιοχές της Χώρας. Πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια στην διάρκεια της ημέρας στην Κέρκυρα, στην Θράκη, στην Ήπειρο, στο νότιο και στο ανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Βροχές θα πέσουν στην Μακεδονία, στην δυτική Θράκη, στην κεντρική Ελλάδα, στην στερεά Ελλάδα, στην Πελοπόννησο, στην Αττική, στην Εύβοια, στο κεντρικό, στο νότιο, νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει το απόγευμα στην Ήπειρο.
Ασθενή θα είναι η χιονόπτωση που θα πέσει στα ορεινά της Μακεδονίας, στον Όλυμπο, στην δυτική Κρήτη και στην κεντρική στερεά Ελλάδα.
Η Αφρικάνικη σκόνη περιορίστηκε κυρίως στην περιοχή του αιγαίου πελάγους, εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή και σε υγρή μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική Μακεδονία.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
2 – 6  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
2 – 7 στο νότιο αιγαίο. 2  8  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 2C  έως 19C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά από το πρωί καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα το μεσημέρι. Πιθανή ασθενή βροχή θα πέσει το απόγευμα. Άνεμοι επιφανείας θα είναι
ΝΔ – ΒΔ – ΒΑ – ΝΑ – Δ     θα κυμανθούν από 9 έως 16 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  7C και υψηλή  16C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1003. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 46% έως και 89%.
LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets