Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, Οκτωβρίου 22, 2016

Κυριακή 23/10/2016


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   23/10/2016  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια το πρωί στην ανατολική Μακεδονία, στην Αττική, στην Πελοπόννησο, στην στερεά Ελλάδα, στο κεντρικό και στο νότιο αιγαίο πέλαγος.
Έως το μεσημέρι διαστήματα ηλιοφάνειας θα έχουν το μεγαλύτερο μέρος της Μακεδονίας, η δυτική Ελλάδα και η ανατολική Θράκη.
Έως το απόγευμα πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα επάνω από την Αττική, την Εύβοια, την δυτική Μακεδονία και την ανατολική Πελοπόννησο.  
Ασθενή και σποραδική θα είναι η βροχή που θα πέσει έως το μεσημέρι στην βόρεια και δυτική Θεσσαλία, στην Ήπειρο και στο βόρειο αιγαίο πέλαγος.
Λίγες βροχές το απόγευμα θα πέσουν στην δυτική Μακεδονία, στην βόρεια Αττική και στην ανατολική Πελοπόννησο.
Η Αφρικάνικη σκόνη σε αραιή μορφή συνεχίζει να καλύπτει την Πελοπόννησο και το νότιο αιγαίο πέλαγος.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοανατολική Μακεδονία.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιανατολικό αιγαίο πέλαγος.
2 – 5 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου. 
2 – 5  στο νότιο αιγαίο. 2 4  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 6C  έως 26C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά και διαστήματα ηλιοφάνειας στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι   Α   ΒΑ   Α       θα κυμανθούν από 3 έως 11χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  14C και υψηλή  23C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1020.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 77% έως και 99%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets