Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, Ιανουαρίου 20, 2017

Σάββατο 21/1/2017



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   21/1/2017  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα.    
Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια σε αρκετές περιοχές της Χώρας.
Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα στην διάρκεια της ημέρας στην νότια, νοτιοανατολική Θεσσαλία, στην ανατολική στερεά Ελλάδα, στην Αττική, στην κεντρική και στην βόρεια Εύβοια, στην ανατολική Πελοπόννησο και στις βόρειες περιοχές της Κρήτης.
Ασθενή και σποραδική θα είναι η βροχή που θα πέσει στην Μαγνησία, στην ανατολική στερεά Ελλάδα, στην βόρεια Αττική, στην Εύβοια, στην βορειοανατολική Πελοπόννησο και στην Κρήτη.
Ασθενή θα είναι η χιονόπτωση που θα πέσει στην Μαγνησία, στην κεντρική στερεά Ελλάδα, στην βόρεια Αττική, στην βορειοανατολική Πελοπόννησο και στα ορεινά της κεντρικής και της ανατολικής Κρήτης.
Αραιά θα είναι τα σύννεφα της Αφρικάνικης σκόνης που θα καλύψουν την Πελοπόννησο, το μεγαλύτερο μέρος της δυτικής Ελλάδας, το κεντρικό, το νότιο, νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοανατολική Θράκη.    
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
2 – 7 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου. 
3 – 8  στο νότιο αιγαίο. 2 6  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -13C  έως 13C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί και καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι 
Δ – ΒΔ – ΒΑ – ΒΔ     θα κυμανθούν από 3 έως 11χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  -1C και υψηλή  8C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1031.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 69% έως και 100%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets