Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, Μαΐου 09, 2018

Πέμπτη 10/5/2018


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   10/5/2018  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα.
Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας. Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα το πρωί στο Ιόνιο πέλαγος, στην Μακεδονία, στην Θράκη, στην Ήπειρο, στην βόρεια και στην ανατολική Θεσσαλία.  
Από το μεσημέρι τα σύννεφα θα πυκνώσουν επίσης επάνω από την Θεσσαλία, την στερεά Ελλάδα, την Αττική, την Εύβοια, την Πελοπόννησο και το βόρειο αιγαίο πέλαγος.
Βροχές στην διάρκεια της ημέρας θα πέσουν στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Η αφρικάνικη σκόνη και πάλι στο προσκήνιο καλύπτοντας την κεντρική και την νότια Ελλάδα, εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή και σε υγρή μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της κεντρικής Πελοποννήσου, της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχουν οι νότιες περιοχές της κεντρικής Κρήτης.
2 – 4 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 5   το νότιο αιγαίο. 2 4  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 7C  έως  29C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα από το μεσημέρι. Βροχή αναμένεται να πέσει από το απόγευμα. Άνεμοι επιφανείας θα είναι   ΝΔ –  Α –ΝΑ – ΝΔ      θα κυμανθούν από 3 έως 11χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 15C και υψηλή  25C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1006.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 41% έως και 83%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets