Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, Μαΐου 10, 2018

Παρασκευή 11/5/2018


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   11/5/2018  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα.
Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας. Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα το πρωί στην Θεσσαλία, στην Ήπειρο, στην Μακεδονία, στην Θράκη και στο βόρειο αιγαίο πέλαγος.
Έως το μεσημέρι και για το υπόλοιπο της ημέρας τα σύννεφα θα πυκνώσουν επάνω από την στερεά Ελλάδα, την Αττική, την Εύβοια, την Πελοπόννησο και στο κεντρικό αιγαίο πέλαγος.
Βροχές στην διάρκεια της ημέρας θα πέσουν στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Σε αραιή μορφή η αφρικάνικη σκόνη θα καλύψει το κεντρικό και νότιο αιγαίο πέλαγος, εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της κεντρικής Πελοποννήσου.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχουν η βορειοδυτική Πελοπόννησο και οι νότιες περιοχές της κεντρικής Κρήτης.
2 – 6 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 6   το νότιο αιγαίο. 2 6  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 8C  έως  29C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά και διαστήματα ηλιοφάνειας στην διάρκεια της ημέρας. Βροχή αναμένεται να πέσει στην διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι   ΝΔ –  Β –ΒΑ – Α – ΒΑ       θα κυμανθούν από 3 έως 22χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 16C και υψηλή  23C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1012.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 74% έως και 97%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets