Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, Μαΐου 27, 2018

Δευτέρα 28/5/2018


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   28/5/2018  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα.
Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας. Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα τις πρωινές ώρες, στην κεντρική και στην ανατολική Μακεδονία, στην Θεσσαλία, στην ανατολική στερεά Ελλάδα, στο βορειοδυτικό και νότιο αιγαίο πέλαγος.
Από το μεσημέρι πυκνά επίσης θα είναι τα σύννεφα επάνω από την δυτική Μακεδονία, την Ήπειρο, την δυτική στερεά Ελλάδα και στην δυτική Πελοπόννησο.
Βροχές στην διάρκεια της ημέρας θα πέσουν στην Μακεδονία, στην βόρεια Θεσσαλία, στην Ήπειρο, στην δυτική στερεά Ελλάδα, στην δυτική Πελοπόννησο και στην Κρήτη.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.  
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική Πελοπόννησο και η δυτική στερεά Ελλάδα. 
2 – 7 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 7   το νότιο αιγαίο. 2 5  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 11C  έως  32C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά και ηλιοφάνεια στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας, με πιθανή ασθενή βροχή από το απόγευμα. Άνεμοι επιφανείας θα είναι   ΝΑ –  Ν –ΝΑ – ΒΑ – ΒΔ            θα κυμανθούν από 3 έως 16χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 20C και υψηλή  30C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1019.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 39% έως και 81%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets