Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, Μαΐου 04, 2018

Σάββατο 5/5/2018


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   5/5/2018  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα.
Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας. Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα το πρωί στην δυτική Μακεδονία, στην Ήπειρο, στο Ιόνιο πέλαγος, στην δυτική στερεά Ελλάδα και στην Πελοπόννησο.
Από το μεσημέρι τα σύννεφα θα πυκνώσουν επίσης επάνω από την Θεσσαλία, στις βόρειες περιοχές της κεντρικής και της ανατολικής Μακεδονίας, στην στερεά Ελλάδα, στην Αττική, στην Εύβοια, στο κεντρικό και στο βορειοδυτικό αιγαίο πέλαγος.
Βροχές στην διάρκεια της ημέρας θα πέσουν στην δυτική Μακεδονία, στην Ήπειρο, στην δυτική στερεά Ελλάδα και στην ανατολική Πελοπόννησο.
Πιο ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στην Θεσσαλία, στην Αττική, στην Εύβοια, στις βόρειες περιοχές της κεντρικής και της ανατολικής Μακεδονίας και στο κεντρικό αιγαίο πέλαγος.
Η αφρικάνικη σκόνη συνεχίζει να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή και σε υγρή μορφή. 
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της βορειοδυτικής Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η περιοχή του Έβρου.
2 – 6 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 6   το νότιο αιγαίο. 2 5  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 10C  έως  29C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά και διαστήματα ηλιοφάνειας στην διάρκεια της ημέρας. Πιθανή ασθενή βροχή θα πέσει μετά το μεσημέρι. Άνεμοι επιφανείας θα είναι   ΒΔ –  ΝΔ –ΒΑ – ΒΔ – Α     θα κυμανθούν από 3 έως 11χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 18C και υψηλή  25C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1012.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 46% έως και 86%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets