Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, Μαΐου 06, 2018

Δευτέρα 7/5/2018


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   7/5/2018  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια το πρωί στην Ήπειρο, στο Ιόνιο πέλαγος, στην κεντρική και στην ανατολική Μακεδονία, στην Θεσσαλία, δυτική στερεά Ελλάδα και στο βόρειο αιγαίο πέλαγος.
Περισσότερη ηλιοφάνεια από το απόγευμα θα έχει η στερεά Ελλάδα, η Αττική, η Εύβοια, η Πελοπόννησο και το μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους.
Ενώ αντίθετα τα σύννεφα θα πυκνώσουν στο μεγαλύτερο μέρος της Μακεδονίας.
Βροχές σταδιακά στην διάρκεια της ημέρας θα πέσουν στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της βορειοδυτικής Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική στερεά Ελλάδα.
2 – 5 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 6   το νότιο αιγαίο. 2 6  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 10C  έως  30C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά και διαστήματα ηλιοφάνειας κυρίως μετά το μεσημέρι. Πιθανή ασθενή βροχή θα πέσει έως το μεσημέρι. Άνεμοι επιφανείας θα είναι   ΝΔ –  ΒΑ –Α – ΒΑ     θα κυμανθούν από 3 έως 16χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 10C και υψηλή  27C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1011.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 43% έως και 99%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets