Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, Μαΐου 08, 2018

Τετάρτη 9/5/2018


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   9/5/2018  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα.
Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας. Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα το πρωί στην Μακεδονία, στην Θράκη και στην Ήπειρο.
Έως το μεσημέρι και για το υπόλοιπο της ημέρας τα σύννεφα θα πυκνώσουν επάνω από την Θεσσαλία, την στερεά Ελλάδα, την Αττική, την Εύβοια και την Πελοπόννησο.
Βροχές θα πέσουν κυρίως μετά το μεσημέρι στην Μακεδονία, στην Θράκη, στην Ήπειρο, στην Θεσσαλία, στην βόρεια Πελοπόννησο και στην κεντρική στερεά Ελλάδα.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της κεντρικής Πελοποννήσου και της δυτικής Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η κεντρική Θεσσαλία.
2 – 4 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 5   το νότιο αιγαίο. 2 4  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 8C  έως  29C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα από το μεσημέρι, με πιθανή βροχή από το απόγευμα. Άνεμοι επιφανείας θα είναι   ΝΔ –  ΒΔ –ΝΑ – ΝΔ      θα κυμανθούν από 3 έως 16χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 17C και υψηλή  28C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1005.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 35% έως και 85%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets