Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, Ιανουαρίου 09, 2019

Πέμπτη 10/1/2019


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   10/1/2019  Συννεφιασμένος ο καιρός στην Ελλάδα.
Στην κατάψυξη και σήμερα η κεντρική και η βόρεια Ελλάδα και μέρος της στερεάς Ελλάδας.  
Με συννεφιά από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας. Πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια το πρωί στην ανατολική στερεά Ελλάδα, στην Αττική, στην Εύβοια και  στην βορειοανατολική Πελοπόννησο.
Από το μεσημέρι ανοίγματα του καιρού θα έχει επάνω από την Θεσσαλία και έως το βράδυ στο μεγαλύτερο μέρος της Βόρειας Ελλάδας, στο βόρειο και στο νότιο αιγαίο πέλαγος.  
Βροχές θα πέσουν στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Έντονα θα είναι τα χιόνια θα πέσουν στην Μακεδονία, στην Ήπειρο, στην Θεσσαλία, στην δυτική και στην κεντρική στερεά Ελλάδα και στις κεντρικές περιοχές της Πελοποννήσου.
Πιο ασθενή θα είναι η χιονόπτωση που θα πέσει στην κεντρική Εύβοια και στα ορεινά της Κρήτης.
Η Αφρικάνικη σκόνη δηλώνει την παρουσία της επάνω από το νότιο νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος, εναποθέτοντας της σκόνη σε ξηρή και σε υγρή μορφή.  
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική Μακεδονία.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
2 – 8 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου. 
3 – 8  το νότιο αιγαίο. 4 – 8  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -5C  έως  14C
Ο καιρός στην Λάρισα.  Με συννεφιά από το πρωί και καθ’ όλη σχεδόν την διάρκεια της ημέρας. Προσοχή στην Ολισθηρότητα των δρόμων. πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα μετά το απόγευμα. Βροχές και χιόνια αναμένεται να πέσουν από το μεσημέρι, και έως το απόγευμα. Άνεμοι επιφανείας θα είναι  ΝΑ – ΝΔ – Α              θα κυμανθούν από 3 έως 16χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  0C και υψηλή  9C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1002. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 76% έως και 97% ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να επισκεφτείτε.   ON LINE  ο καιρός  στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets