Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, Μαΐου 31, 2009

Δευτέρα 1/6/2009

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ 1/6/2009 Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα στην διάρκεια της ημέρας στην δυτική και βόρεια Ελλάδα.

Πλήρη ηλιοφάνεια θα έχει στο νότιο αιγαίο.

Βροχή αναμένετε να πέσει στην δυτική βορειοδυτική Μακεδονία μετά το μεσημέρι .

Ασθενής θα είναι η βροχή που θα πέσει μετά το απόγευμα στην περιοχή της Θεσσαλίας.

Η Αφρικάνικη σκόνη συνεχίζει με την παρουσία της επάνω από τον Ελλαδικό χώρο εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή μορφή στην περιοχή της Πελοποννήσου και Κρήτης και σε υγρή μορφή στην βόρεια και κεντρική Ελλάδα.

Την Χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική Μακεδονία. Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο. 2 - 3 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου

και 3 – 4 στο νότιο αιγαίο. 2 - 3 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.

Γενικά η θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 10C έως 30C.

Ο καιρός στην Λάρισα: Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί και καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Πιθανή ασθενή βροχή θα πέσει από το απόγευμα. Άνεμοι επιφανείας θα είναι μεταβλητοί Α - ΝΑ από το απόγευμα σε Δ – ΝΔ θα κυμανθούν από 6 έως 15 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 17C και υψηλή 28C. Η ατμοσφαιρική πίεση σε (mbars) στους 1014 . Η υγρασία θα κυμαίνεται από 55% έως και 83%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε. ON LINE ο καιρός στην Λάρισα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets