Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, Μαΐου 28, 2009

Παρασκευή 29/5/2009

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ 29/5/2009 Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, πιο πυκνά κυρίως το πρωί θα είναι τα σύννεφα στην δυτική Ελλάδα, κεντρική και ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Τα σύννεφα θα πυκνώσουν στην διάρκεια της ημέρας στην κεντρική Ελλάδα και βόρειο αιγαίο.

Έως το μεσημέρι ασθενής θα είναι οι βροχές που θα πέσουν στην κεντρική και στερεά Ελλάδα και βόρειο Πελοπόννησο.

Από το απόγευμα οι βροχές θα ενταθούν και θα καλύψουν την κεντρική, ανατολική ,δυτική και βόρεια Ελλάδα.

Η Αφρικάνικη σκόνη συνεχίζει με την παρουσία της επάνω από τον Ελλαδικό χώρο εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή μορφή στην Πελοπόννησο και σε υγρή μορφή στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα.

Την Χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική Μακεδονία. Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η κεντρική Θεσσαλία. 3 - 4 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου

και 3 – 4 στο νότιο αιγαίο. 2 - 3 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.

Γενικά η θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 11C έως 31C.

Ο καιρός στην Λάρισα: Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί και καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα στην διάρκεια του μεσημεριού με πιθανότητα βροχής. Άνεμοι επιφανείας θα είναι μεταβλητοί Δ - ΝΔ θα κυμανθούν από 5 έως 15 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 17C και υψηλή 31C. Η ατμοσφαιρική πίεση σε (mbars) στους 1013 . Η υγρασία θα κυμαίνεται από 37% έως και 61%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε. ON LINE ο καιρός στην Λάρισα.



1 σχόλιο:

Μάτα είπε...

Με γειά το καινούριο μπλογκάκι έστω και καθυστερήμενα! Ηλίθιοι και κομπλεξικοί υπάρχουν πολλοί και χαίρομαι που δεν τους έκανες το χατήρι και δεν το έβαλες κάτω!
Θα τα λέμε συχνά! Φιλιά!

Blogger Gadgets