Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, Μαΐου 29, 2009

Σάββατο 30/5/2009

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ 30/5/2009 Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ηλιοφάνεια αρχικά θα έχει η κεντρική και ανατολική στερεά Ελλάδα, Αττική, Εύβοια, Πελοπόννησο κεντρικό και νότιο αιγαίο, από το μεσημέρι τα σύννεφα θα καλύψουν και την υπόλοιπη Ελλάδα, εκτός της περιοχής του κεντρικού και νοτίου αιγαίου που θα επικρατήσει ηλιοφάνεια.

Από τις βραδινές ώρες τα σύννεφα θα υποχωρήσουν στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.

Λίγες ασθενής βροχές από το πρωί θα πέσουν στην δυτική Μακεδονία και Θράκη, από το μεσημέρι έντονα θα είναι τα φαινόμενα με βροχές σε όλη την Μακεδονία, ασθενής θα είναι οι βροχές που θα πέσουν μετά το μεσημέρι στην κεντρική Ελλάδα.

Η Αφρικάνικη σκόνη συνεχίζει με την παρουσία της επάνω από τον Ελλαδικό χώρο εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή μορφή στο νότιο μέρος της Χώρας.

Την Χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική Μακεδονία. Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η κεντρική Θεσσαλία. 3 - 4 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου

και 3 – 4 στο νότιο αιγαίο. 2 - 3 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.

Γενικά η θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 11C έως 30C.

Ο καιρός στην Λάρισα: Με συννεφιά από το πρωί και καθ’ όλη την σχεδόν την διάρκεια της ημέρας, περισσότερη ηλιοφάνεια θα έχει από το απόγευμα. Πιθανή ασθενή βροχή θα πέσει μετά το μεσημέρι. Άνεμοι επιφανείας θα είναι μεταβλητοί Α - ΝΑ θα κυμανθούν από 8 έως 22 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 17C και υψηλή 28C. Η ατμοσφαιρική πίεση σε (mbars) στους 1017 . Η υγρασία θα κυμαίνεται από 38% έως και 87%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε. ON LINE ο καιρός στην Λάρισα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets