Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, Ιουλίου 31, 2009

Σάββατο – Κυριακή 1-2/8/2009

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ 1-2/8/2009 Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με πλήρη σχεδόν ηλιοφάνεια από το πρωί σε όλη την χώρα, λίγες αραιές νεφώσεις τις πρωινές ώρες θα έχουν τα παράλια της Θεσσαλίας, ανατολική στερεά Ελλάδα και το νότιο αιγαίο.

Στην συνέχεια της ημέρας από το μεσημέρι αραιή συννεφιά θα έχει η κεντρική και νότια Ελλάδα πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη με πιθανότητα ασθενούς βροχόπτωσης από τις βραδινές ώρες.

Ίδιες θα είναι οι συνθήκες και την Κυριακή, χωρίς όμως πιθανότητα βροχής.

Την Χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική Μακεδονία. Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα έχει η Θεσσαλία και η κεντρική Μακεδονία. 2 - 5 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.

και 4 – 6 στο νότιο αιγαίο. 2 - 4 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.

Γενικά η θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 16C έως 36C.

Ο καιρός στην Λάρισα: Με ηλιοφάνεια από το πρωί και καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις στην διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Β – ΒΑ από το απόγευμα σε ΝΑ θα κυμανθούν από 5 έως 20 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 23C και υψηλή 36C. Η ατμοσφαιρική πίεση σε (mbars) στους 1013. Η υγρασία θα κυμαίνεται από 21% έως και 57%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε. ON LINE ο καιρός στην Λάρισα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets