Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, Οκτωβρίου 31, 2009

Σάββατο 31/10/2009

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ 31/10/2009 Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια αρχικά θα έχει η ανατολική Μακεδονία και το νοτιοανατολικό αιγαίο.

Από το μεσημέρι τα σύννεφα θα υποχωρήσουν σε όλη σχεδόν την βόρεια Ελλάδα και στο δυτικό μέρος της χώρας επικρατώντας ηλιοφάνεια.

Βροχές από το πρωί και σχεδόν σε όλη την διάρκεια της ημέρας θα πέσουν στην κεντρική και στερεά Ελλάδα, Αττική, Εύβοια, Πελοπόννησο, Κρήτη και στο βόρειο αιγαίο.

Χιόνια θα πέσουν στον Παρνασσό, πιο ασθενής θα είναι οι χιονοπτώσεις που θα πέσουν στην Ήπειρο, και στα ορεινά της δυτικής και ανατολικής Μακεδονίας.

Την Χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική Μακεδονία. Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο.

2 – 8-9 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.

και 2 – 8 στο νότιο αιγαίο. 2 – 8 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.

Γενικά η θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -5C έως 19C.

Ο καιρός στην Λάρισα: Με συννεφιά από τις πρωινές ώρες, αραιή συννεφιά και με ηλιοφάνεια θα έχει πριν από το μεσημέρι, πιθανή ασθενή βροχή θα πέσει κυρίως τις πρωινές ώρες. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Β – ΒΑ θα κυμανθούν από 5 έως 28 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 8C και υψηλή 15C. Η ατμοσφαιρική πίεση σε (mbars) στους 1021. Η υγρασία θα κυμαίνεται από 32% έως και 52%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε. ON LINE ο καιρός στην Λάρισα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets