Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Νοεμβρίου 30, 2009

Τρίτη 1/12/2009

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ 1/12/2009 Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, ηλιοφάνεια αρχικά θα έχει η Θεσσαλία, το κεντρικό και νότιο αιγαίο.

Έως το βράδυ τα σύννεφα θα καλύψουν τις προαναφερόμενες περιοχές.

Έως το απόγευμα σποραδικές και ασθενής θα είναι οι βροχές που θα πέσουν στην βόρεια Ελλάδα, δυτική και νότια Ελλάδα, ανατολική Πελοπόννησο, πιο έντονες θα είναι οι βροχές που θα πέσουν στην Κρήτη.

Το σκηνικό του καιρού θα αλλάξει από τις βραδινές ώρες με ένα νέο κύμα κακοκαιρίας με βροχές και καταιγίδες από τα δυτικά και κινούμενο ανατολικά θα καλύψει το σύνολο σχεδόν της χώρας.

Την Χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική Μακεδονία. Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο. 3 – 6 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.

και 3 – 6 στο νότιο αιγαίο. 4 – 9 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.

Γενικά η θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 2C έως 21C.

Ο καιρός στην Λάρισα: Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα από το απόγευμα. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Δ – ΝΔ από το απόγευμα σε Α – ΝΑ θα κυμανθούν από 5 έως 28 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 7C και υψηλή 18C. Η ατμοσφαιρική πίεση σε (mbars) στους 1014. Η υγρασία θα κυμαίνεται από 50% έως και 97%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε. ON LINE ο καιρός στην Λάρισα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets