Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 31, 2009

Παρασκευή 1/1/2010

ΧΡΟΝΙΑ – ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ 1/1/2010 Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με ηλιοφάνεια αρχικά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, σύννεφα αρχικά θα έχει το Ιόνιο πέλαγος, η δυτική Ελλάδα, πιο αραιή νέφωση θα έχει η ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Από το μεσημέρι και σταδιακά έως και τις βραδινές ώρες τα σύννεφα θα καλύψουν την δυτική Μακεδονία όλη την δυτική Ελλάδα, κεντρική Ελλάδα, Πελοπόννησο και νοτιοανατολικό αιγαίο.

Έντονες θα είναι οι βροχές που θα πέσουν στην διάρκεια της ημέρας και από το μεσημέρι σε όλη την δυτική Ελλάδα, Ήπειρο και δυτική Μακεδονία.

Πιο ασθενής θα είναι οι βροχές από τις βραδινές ώρες στην κεντρική Ελλάδα.

Χιονοπτώσεις θα πέσουν από τις βραδινές ώρες στην δυτική και ανατολική Μακεδονία, Ήπειρο, Όλυμπο.

Πιο ασθενή θα είναι τα χιόνια που θα πέσουν στα ορεινά της κεντρικής στερεάς Ελλάδας.

Η Αφρικάνικη σκόνη συνεχίζει με την παρουσία της επάνω από τον Ελλαδικό χώρο εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή και σε υγρή μορφή.

Την Χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική Μακεδονία. Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νότιο μέρος της Κρήτης.

2 – 9 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.

και 2 – 8 στο νότιο αιγαίο. 3 – 6 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.

Γενικά η θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 1C έως 23C.

Ο καιρός στην Λάρισα: Με ηλιοφάνεια από το πρωί, σύννεφα θα καλύψουν τον ουρανό από το μεσημέρι με πιθανή ασθενή βροχή μετά τις απογευματινές ώρες. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Δ – ΝΔ θα κυμανθούν από 8 έως 33 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 6C και υψηλή 19C. Η ατμοσφαιρική πίεση σε (mbars) στους 1000. Η υγρασία θα κυμαίνεται από 38% έως και 57%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε. ON LINE ο καιρός στην Λάρισα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets