Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, Ιανουαρίου 31, 2010

Δευτέρα 1/2/2010

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ 1/2/2010 Συννεφιασμένος ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια θα έχει η ανατολική στερεά Ελλάδα και το νότιο αιγαίο.

Από το απόγευμα ηλιοφάνεια θα έχει το μεγαλύτερο μέρος της βόρειας Ελλάδας και ανατολικής Θεσσαλίας.

Έντονες θα είναι οι βροχές που θα πέσουν σε όλη την δυτική Ελλάδα, ανατολική και δυτική Μακεδονία, κεντρική και δυτική στερεά Ελλάδα.

Από το μεσημέρι βροχές επίσης θα πέσουν στην Χαλκιδική και στην περιοχή της Θράκης με έντονες βροχοπτώσεις από το απόγευμα στο κεντρικό και βορειοανατολικό αιγαίο.

Χιονοπτώσεις που θα πέσουν στην διάρκεια της ημέρας στα ορεινά της δυτικής και ανατολικής Μακεδονίας, Ήπειρο και κεντρική στερεά Ελλάδα.

Εξασθένηση των καιρικών από τις βραδινές ώρες.

Η Αφρικάνικη σκόνη συνεχίζει με την παρουσία της επί ελληνικού εδάφους καλύπτοντας την κεντρική και την νότια Ελλάδα εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή και σε υγρή μορφή.

Την Χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νότιο μέρος την Κρήτης. 3 – 8 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.

και 2 – 8 στο νότιο αιγαίο. 4 – 6 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.

Γενικά η θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -8C έως 17C.

Ο καιρός στην Λάρισα: Συννεφιά από το πρωί έως και τις απογευματινές ώρες, αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια θα έχει το απόγευμα. Βροχή αναμένεται να πέσει στην διάρκεια του μεσημεριού. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Δ – ΝΔ θα κυμανθούν από 8 έως 22 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 5C και υψηλή 12C. Η ατμοσφαιρική πίεση σε (mbars) στους 1007. Η υγρασία θα κυμαίνεται από 58% έως και 90%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε. ON LINE ο καιρός στην Λάρισα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets