Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, Ιανουαρίου 30, 2010

Σάββατο 30/1/2010

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ 30/1/2010 Συννεφιασμένος ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια στην διάρκεια της ημέρας θα έχουν εναλλακτικά περιοχές του αιγαίου πελάγους.

Έντονες θα είναι οι βροχές που θα πέσουν από το πρωί σε όλη την δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησο.

Πιο ασθενής θα είναι οι βροχές που θα πέσουν στην ανατολική Μακεδονία και στα νησιά του ανατολικού αιγαίου.

Επιδείνωση των καιρικών από τις νυχτερινές ώρες με έντονες βροχές καλύπτοντας έως και τις πρωινές ώρες τις Κυριακής το μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Χιονοπτώσεις θα πέσουν στην δυτική και ανατολική Μακεδονία, Ήπειρο, κεντρική στερεά Ελλάδα και στα ορεινά στα βόρεια της Πελοποννήσου.

Η Αφρικάνικη σκόνη συνεχίζει με την παρουσία της επί ελληνικού εδάφους στις νότιες νοτιοανατολικές περιοχές του αιγαίου πελάγους εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή και σε υγρή μορφή.

Την Χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η ανατολική Θράκη. Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νότιο μέρος την Κρήτης. 2 – 7 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.

και 2 – 6 στο νότιο αιγαίο. 4 – 6 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.

Γενικά η θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -6C έως 16C.

Ο καιρός στην Λάρισα: Συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, διαστήματα ηλιοφάνειας θα έχει στην διάρκεια της ημέρας. Βροχές αναμένονται από τις βραδινές ώρες. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Ν – ΝΔ θα κυμανθούν από 5 έως 22 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 5C και υψηλή 15C. Η ατμοσφαιρική πίεση σε (mbars) στους 1001. Η υγρασία θα κυμαίνεται από 48% έως και 95%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε. ON LINE ο καιρός στην Λάρισα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets