Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, Μαρτίου 24, 2010

Πέμπτη 25/3/2010

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ  25/3/2010  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα.  Με συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, πιο αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια αρχικά θα έχουν τα νησιά του ανατολικού, από το μεσημέρι τα σύννεφα θα αραιώσουν στις περισσότερες περιοχές με διαστήματα ηλιοφάνειας.
Ασθενής και σποραδικές θα είναι οι βροχές που θα πέσουν στην δυτική Μακεδονία, Θράκη, ανατολική και δυτική Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα, Αττική, Εύβοια και με πιο έντονη βροχή στην περιοχή του νοτίου Αιγαίου  ( Κρήτη ).
Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βουνά με μεγάλο υψόμετρο της ανατολικής  Μακεδονίας, Όλυμπο και Παρνασσό.
Την Χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική Μακεδονία.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο.  3 – 7  Μποφώρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου  αιγαίου.
και 4 – 6 στο νότιο αιγαίο. 3 – 5 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από   0C  έως  20C.
Ο καιρός στην Λάρισα:   Με συννεφιά από το πρωί, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα από το μεσημέρι με διαστήματα ηλιοφάνειας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Β – ΒΔ θα κυμανθούν από 5 έως 22  χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 11C και υψηλή 18C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1022. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 38% έως και 97%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός  στην  Λάρισα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets