Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, Απριλίου 25, 2010

Δευτέρα 26/4/2010


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ  26/4/2010  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα.  Με συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, πιο αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια θα έχει η δυτική Ελλάδα, η περιοχή της ανατολικής Θράκης και μέρος του βορείου και νοτίου αιγαίου.
Βροχές στην διάρκεια της ημέρας θα πέσουν στα βόρεια της δυτικής και ανατολικής Μακεδονίας, στην περιοχή της Κατερίνης, στην ανατολική στερεά Ελλάδα, Αττική, Εύβοια και στην Κρήτη.
Ασθενής θα είναι οι χιονοπτώσεις που θα πέσουν στα βόρεια της ανατολικής Μακεδονίας, στον Όλυμπο και στον Παρνασσό.
Την Χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική Μακεδονία.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο. 2 – 8  Μποφώρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου  αιγαίου.
και 4 – 7 στο νότιο αιγαίο. 3 – 5 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από   1C  έως  25C.
Ο καιρός στην Λάρισα:   Με αραιή  συννεφιά και με ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα από το μεσημέρι και για το υπόλοιπο της ημέρας.  Άνεμοι επιφανείας θα είναι Α– ΒΑ  θα κυμανθούν από 8 έως 32 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 15C και υψηλή 20C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1022. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 33% έως και 47%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός  στην  Λάρισα.
                                                                                                                                                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets