Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Μαΐου 31, 2010

Τρίτη 1/6/2010


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ  1/6/2010  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια αρχικά θα έχει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα στην  δυτική Ελλάδα και στην  Μακεδονία, έως το απόγευμα συννεφιά θα έχει το μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Πλήρη ηλιοφάνεια από το απόγευμα θα έχει η δυτική Ελλάδα η Πελοπόννησο και το νοτιοδυτικό αιγαίο.
Αρκετά έντονες θα είναι οι βροχές που θα πέσουν τις πρωινές ώρες στην Ήπειρο και στα κεντρικά και βόρεια της Μακεδονίας.
Έως το απόγευμα βροχές επίσης θα πέσουν στην περιοχή της Θράκης,
στην Μαγνήσια , στερεά Ελλάδα, Εύβοια και στην βόρεια Πελοπόννησο.
Έντονες επίσης θα είναι οι βροχές που θα πέσουν από τι βραδινές ώρες στο μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου, στην Εύβοια και στην Αττική.
Η Αφρικάνικη σκόνη συνεχίζει με την παρουσία της επάνω από την Ελλάδα, εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή και σε υγρή μορφή. Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική Μακεδονία.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η κεντρική Κρήτη και το νοτιοανατολικό αιγαίο. 
2 – 6  Μποφώρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου  αιγαίου.
και 3 – 6 στο νότιο αιγαίο. 4 – 8 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από   11C  έως  29C.
Ο καιρός στην Λάρισα:   Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα από το μεσημέρι, με πιθανή ψιχάλα. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Ν – ΝΔ από το απόγευμα σε ΔΒΔ  θα κυμανθούν από 5 έως 18 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 21C και υψηλή 26C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1003. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 40% έως και 61%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός  στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets