Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, Ιουνίου 25, 2010

Και πάλι ουρές για την κυκλοφορία του νέου iPhone


Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
Περισσότεροι από 1.000 άτομα περίμεναν στην ουρά έξω από το κατάστημα της Apple στο Λονδίνο για την άφιξη του iPhone 4, το οποίο πέτυχε ρεκόρ παραγγελιών και στις ΗΠΑ.

Η διάθεση του κινητού στις ΗΠΑ, τη Βρετανία, την Ιαπωνία και ορισμένες ακόμα αγορές ξεκίνησε στις 7 το πρωί στις 24 Ιουνίου.

Παραμένει άγνωστο αν η εταιρεία θα μπορεί να ανταποκριθεί στη ζήτηση όταν η συσκευή φτάσει στην Ελλάδα στα τέλη Αυγούστου.

H τέταρτη γενιά τoυ iPhone είναι λίγο μικρότερη και ελαφρύτερη από το προηγούμενο μοντέλο 3G S και ενσωματώνει μια σειρά άλλων βελτιώσεων:

Oθόνη υψηλότερης ανάλυσης που φτάνει την ευκρίνεια του τυπωμένου χαρτιού· μπαταρία που προσφέρει 40% μεγαλύτερο χρόνο ομιλίας· κάμερα 5 Mpixel με φλας στην πίσω όψη, δεύτερη κάμερα για βιντεοκλήσεις στη μπροστινή όψη· και περίβλημα από ανοξείδωτο ατσάλι, το οποίο λειτουργεί και ως κεραία για να βελτιώσει την ποιότητα του σήματος.

Στην αμερικανική αγορά, η Apple ανακοίνωσε στις 17 Ιουνίου ότι σε διάστημα μίας ημέρας είχε δεχθεί τον αριθμό ρεκόρ των 600.000 παραγγελιών.

Εκτός λειτουργίας λόγω της υψηλής ζήτησης είχε τεθεί την ίδια ημέρα ο δικτυακός τόπος της AT&T, η οποία έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη διάθεση του κινητού με συμβόλαιο στην αμερικανική αγορά.

Η μεγάλη εταιρεία τηλεπικοινιών ανέφερε μάλιστα ότι τα έσοδα από τις παραγγελίες ήταν 10 φορές υψηλότερα από ό,τι την πρώτη ημέρα των προπαραγγελιών για το iPhone 3GS το 2009. Λίγες ώρες αργότερα, η AT&T σταμάτησε εντελώς να δέχεται παραγγελίες

Η Apple έχει κάθε λόγο να χαίρεται και για την επιτυχία της ταμπλέτας iPad, η οποία συμπλήρωσε 3 εκατομμύρια πωλήσεις τις πρώτες 80 ημέρες κυκλοφορίας της.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets