Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 30, 2010

Παρασκευή 1/10/2010

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ  1/10/2010  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια αρχικά στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα στην ανατολική Πελοπόννησο, ανατολική και δυτική Μακεδονία, από το απόγευμα πυκνά θα είναι επίσης τα σύννεφα στην νότια Θεσσαλία, ανατολική στερεά Ελλάδα, κεντρική και βόρεια Εύβοια.
Σχεδόν πλήρη ηλιοφάνεια σε όλη την διάρκεια της ημέρας θα έχει το Ιόνιο πέλαγος, η δυτική Ελλάδα, κεντρική και δυτική Πελοπόννησο, ανατολικό και νότιο αιγαίο.
Λίγες θα είναι οι βροχές που θα πέσουν στην διάρκεια της ημέρας στην ανατολική Πελοπόννησο, κεντρική Εύβοια,  Χαλκιδική, από το απόγευμα βροχή αναμένεται και στο ορός Όλυμπος.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική Μακεδονία.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει  το νοτιανατολικό αιγαίο. 2 – 4  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου  αιγαίου.
και 2 – 4 στο νότιο αιγαίο. 1 – 5 Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από   1C  έως 30C.
Ο καιρός στην Λάρισα:   Με αραιή συννεφιά και με ηλιοφάνεια από το πρωί  και για όλη σχεδόν την διάρκεια της ημέρας, λίγο πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα από τις βραδινές ώρες. Άνεμοι επιφανείας θα είναι ΑΒΑ - ΑΝΑ θα κυμανθούν από 5  έως 20 χιλ την  ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 16C και υψηλή 26C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1014. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 37% έως και 70%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός  στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets