Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, Μαρτίου 29, 2011

Τετάρτη 30/3/2011

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ  30/3/2011  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, σύννεφα το πρωί θα έχει ολόκληρη η βόρεια Ελλάδα, πιο ασθενή θα είναι η συννεφιά στην  νότια Ελλάδα και στο μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους.
Έως το απόγευμα τα σύννεφα θα καλύψουν  το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, εξαίρεση η κεντρική και η ανατολική Θεσσαλία και το βόρειο αιγαίο όπου θα επικρατήσει ηλιοφάνεια.
Ασθενής θα είναι οι βροχές που θα πέσουν αρχικά στην βόρεια Ελλάδα, με επιδείνωση από το απόγευμα με πιο έντονες βροχές.
Ασθενή χιονόπτωση με σύντομη διάρκεια θα πέσει στα βόρεια ορεινά της βορειοδυτικής και βορειοανατολικής Μακεδονίας.
Η Αφρικάνικη σκόνη συνεχίζει με την παρουσία της καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος της Χώρας και εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή κυρίως μορφή στο ανατολικό και νότιο αιγαίο.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική Μακεδονία.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχουν οι νότιες περιοχές της κεντρικής Κρήτης.
2 – 5  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου  αιγαίου.
και 2 – 6 στο νότιο αιγαίο. 3 – 4  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από   -2C  έως 22C.
Ο καιρός στην Λάρισα:   Με ηλιοφάνεια  από το πρωί,  αραιή συννεφιά θα έχει από το μεσημέρι, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα στην διάρκεια του απογεύματος.  Άνεμοι επιφανείας θα είναι Δ – ΝΔ από το απόγευμα σε ΑΝΑ θα κυμανθούν από 5 έως 15 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  10C και υψηλή 20C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1016. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 50% έως και 89%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  οκαιρός  στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets