Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, Μαρτίου 30, 2011

Πέμπτη 31/3/2011


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ  31/3/2011  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με πυκνή συννεφιά από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια αρχικά στο βόρειο αιγαίο και κατά την  διάρκεια της ημέρας στο νότιο νοτιοανατολικό αιγαίο.
Έντονη θα είναι η βροχή αρχικά το πρωί που θα πέσει στην Πελοπόννησο και στην δυτική Μακεδονία.
Πιο ασθενή βροχή θα πέφτει στην ανατολική Μακεδονία και Κυκλάδες.
Έως το μεσημέρι οι βροχές θα επεκταθούν βόρεια καλύπτοντας την στερεά Ελλάδα, Αττική, Εύβοια με πιο ασθενή βροχή στην δυτική Κρήτη.
Βροχές έως το απόγευμα θα πέσουν στην δυτική και κεντρική Ελλάδα, Ιόνιο πέλαγος  και κεντρικό αιγαίο.
Ασθενή χιονόπτωση με σύντομη διάρκεια θα πέσει στα βόρεια ορεινά της βορειοδυτικής και βορειοανατολικής Μακεδονίας και Όλυμπο.
Η Αφρικάνικη σκόνη συνεχίζει με την παρουσία της καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος της Χώρας και εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή και σε υγρή μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική Μακεδονία.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο.
1 – 5  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου  αιγαίου.
και 4 – 8 στο νότιο αιγαίο. 1 – 6  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από   0C  έως 20C.
Ο καιρός στην Λάρισα:   Με συννεφιά από το πρωί και για όλη την διάρκεια της ημέρας, ασθενή βροχή αναμένεται να πέσει από το μεσημέρι. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Β – ΒΑ θα κυμανθούν από 5 έως 22 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  9C και υψηλή 15C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1020. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 75% έως και 82%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  οκαιρός  στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets