Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, Απριλίου 30, 2011

Κυριακή 1/5/2011


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ  1/5/2011  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με πυκνή συννεφιά από το πρωί σε όλη την βόρεια Ελλάδα, πιο αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας θα έχει η υπόλοιπη Χώρα.
Έως το μεσημέρι τα σύννεφα θα καλύψουν την κεντρική και νότια Ελλάδα, με εξαίρεση την ανατολική στερεά Ελλάδα, Αττική, Εύβοια, νότια , νοτιοανατολική Πελοπόννησο, κεντρικό και νότιο αιγαίο όπου θα επικρατήσει η ηλιοφάνεια.
Έντονες θα είναι οι βροχές που θα πέσουν τις πρωινές ώρες στο μεγαλύτερο μέρος της Μακεδονίας και Πελοπόννησο, από το μεσημέρι βροχές θα πέφτουν σε όλη την κεντρική Ελλάδα και μέρος της στερεάς Ελλάδας.
Η Αφρικάνικη σκόνη και πάλι επάνω από τον Ελλαδικό χώρο εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή και σε υγρή μορφή.
Ασθενή θα είναι η χιονόπτωση που θα πέσει στα βόρεια ορεινά της βορειοανατολικής Μακεδονίας.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν οι βόρειες περιοχές της ανατολικής  Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική  Πελοπόννησο και οι βόρειες περιοχές της δυτικής Κρήτης. 
1 – 5  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου  αιγαίου.
και 1 – 7 στο νότιο αιγαίο. 2 – 6  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από   2C  έως 26C.
Ο καιρός στην Λάρισα:   Με συννεφιά και ηλιοφάνειας από το πρωί και καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας,  ασθενή βροχή αναμένεται να πέσει από το μεσημέρι.  Άνεμοι επιφανείας θα είναι Α – ΒΑ θα κυμανθούν από 5 έως 25 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  13C και υψηλή 24C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1005. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 34% έως και 83%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  οκαιρός  στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets