Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, Ιουνίου 30, 2011

Παρασκευή 1/7/2011

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ  1/7/2011  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια σε όλη σχεδόν την Χώρα, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα πριν το μεσημέρι σε όλη την βόρεια Ελλάδα, έως το απόγευμα τα σύννεφα θα καλύψουν το κεντρικό και βόρειο αιγαίο.
Βροχές  αρχικά θα πέσουν στα βόρεια διαμερίσματα της Μακεδονίας, έως το απόγευμα τα φαινόμενα θα ενταθούν με  βροχές που θα πέσουν σε όλη την βόρεια Ελλάδα.
Πιο ασθενή θα είναι η βροχή  που θα πέσει από το απόγευμα στις βόρειες και ανατολικές περιοχές της Θεσσαλίας.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν οι βόρειες ορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει  κεντρική Θεσσαλία και οι νότιες περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας.
1 – 5  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου  αιγαίου. και 2 – 5  στο νότιο αιγαίο. 2– 6  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από   13C  έως 34C.
Ο καιρός στην Λάρισα:   Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα από το μεσημέρι.  Άνεμοι επιφανείας θα είναι Δ - ΒΔ από το απόγευμα σε Α – ΒΑ θα κυμανθούν από 5 έως 18 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  21C και υψηλή 34C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1008. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 25% έως και 57%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  οκαιρός  στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets