Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, Ιουνίου 16, 2011

Παρασκευή 17/6/2011

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ  17/6/2011  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, συννεφιά θα έχει η κεντρική Μακεδονία, ανατολική και νότια Θεσσαλία και βόρειο αιγαίο.
Από το μεσημέρι έως το απόγευμα αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια θα έχουν  όλες σχεδόν οι χερσαίες περιοχές της Χώρας, πλήρη ηλιοφάνεια θα έχει το Ιόνιο και αιγαίο πέλαγος και η Εύβοια.
Ασθενή βροχή από το μεσημέρι θα πέσει στην Ήπειρο, δυτική και νότια Θεσσαλία και στην ανατολική Μακεδονία.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν οι βόρειες ορεινές περιοχές της δυτικής   Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει  η ανατολική  Θεσσαλία και οι νότιες περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας.  
2 – 6  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου  αιγαίου. και 3 – 5  στο νότιο αιγαίο. 2– 5  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από   4C  έως 31C.
Ο καιρός στην Λάρισα:   Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί, λίγο πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα από το μεσημέρι.  Άνεμοι επιφανείας θα είναι
Α – ΝΑ θα κυμανθούν από 5 έως 18 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  17C και υψηλή 31C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1016. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 25% έως και 67%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  οκαιρός  στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets