Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, Ιουλίου 31, 2011

Δευτέρα 1/8/2011

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ  1/8/2011  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με πλήρη σχεδόν ηλιοφάνεια από το πρωί σε όλη την Χώρα, συννεφιά το πρωί θα έχει  το μεγαλύτερο μέρος της Μακεδονίας, από το μεσημέρι συννεφιά επίσης θα έχει όλη η κεντρική και δυτική Ελλάδα και η στερεά Ελλάδα.
Ασθενή θα είναι η βροχή το πρωί που θα πέσει στις κεντρικές και βόρειες περιοχές της Μακεδονίας, από το μεσημέρι οι βροχές θα επεκταθούν σε όλη σχεδόν την Μακεδονία.
Έως το απόγευμα βροχές επίσης θα πέσουν στην κεντρική και βόρεια Θεσσαλία.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν οι βόρειες ορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η κεντρική Θεσσαλία.
1 – 5  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου  αιγαίου. και 1 – 6   στο νότιο αιγαίο. 2– 6  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από   13C  έως 34C.
Ο καιρός στην Λάρισα:   Με πλήρη σχεδόν ηλιοφάνεια από το πρωί, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα από το μεσημέρι. Ασθενή και σποραδική βροχή θα πέσει από το απόγευμα.  Η Ακτινοβολία UV και η προστασία μας από τον Ήλιο σήμερα στης 11:00  - 5,5 / 13:30 9,2 / 16:00 6  Άνεμοι επιφανείας θα είναι Α – ΝΑ θα κυμανθούν από   5 έως 22 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 22C και υψηλή 34C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1008. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 46% έως και 78%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  οκαιρός  στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets