Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, Ιουλίου 29, 2011

Σάββατο 30/7/2011

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ  30/7/2011  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με πλήρη σχεδόν ηλιοφάνεια από το πρωί σε όλη την Χώρα, συννεφιά από το πρωί θα έχει η κεντρική και η ανατολική Μακεδονία και Θράκη, πιο αραιή θα είναι η συννεφιά από το μεσημέρι που θα καλύψει την κεντρική Ελλάδα και την  δυτική στερεά Ελλάδα.
Ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στις κεντρικές και βόρειες περιοχές της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Η Αφρικάνικη σκόνη κάνει και πάλη την εμφάνιση της επάνω από το Ελλαδικό χώρο καλύπτοντας την κεντρική και νότια Ελλάδα.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν οι βόρειες ορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχουν οι νότιες περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας.  
2 – 4  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου  αιγαίου. και 3 – 6   στο νότιο αιγαίο. 2– 6  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από   10C  έως 35C.
Ο καιρός στην Λάρισα:   Με πλήρη σχεδόν ηλιοφάνεια από το πρωί με λίγες αραιές νεφώσεις κυρίως από το μεσημέρι. Η Ακτινοβολία UV και η προστασία μας από τον Ήλιο σήμερα στης 11:00  - 5,6/ 13:30 9,3 / 16:00 6,1  Άνεμοι επιφανείας θα είναι Δ – ΒΔ θα κυμανθούν από   5 έως 22 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 22C και υψηλή 35C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1006. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 24% έως και 54%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  οκαιρός  στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets