Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, Αυγούστου 30, 2011

Τετάρτη 31/8/2011

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ  31/8/2011  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα στην δυτική Ελλάδα.
Έως το μεσημέρι τα σύννεφα θα πυκνώσουν και θα καλύψουν την κεντρική και νότια Ελλάδα, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα στην κεντρική και στην ανατολική Μακεδονία.
Ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει το μεσημέρι στην δυτική Μακεδονία.
Έως το απόγευμα βροχές επίσης θα πέσουν στην δυτική Μακεδονία, Ήπειρο, Θεσσαλία, κεντρική στερεά Ελλάδα, με πιο ασθενή βροχή στην βορειοανατολική Πελοπόννησο.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν οι βόρειες ορεινές περιοχές της δυτικής  Μακεδονίας.  
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχουν η δυτική Θεσσαλία. 2 – 5  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου  αιγαίου. και 3 – 6   στο νότιο αιγαίο. 3 – 4  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από   14C  έως 34C.
Ο καιρός στην Λάρισα:   Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια  από το πρωί, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα από το μεσημέρι και για το υπόλοιπο της ημέρας. Βροχή αναμένεται να πέσει μετά το μεσημέρι. Η Ακτινοβολία UV και η προστασία μας από τον Ήλιο σήμερα στης 11:00  - 4,4 / 13:30 7,5 / 16:00 4,4  Άνεμοι επιφανείας θα είναι Δ - ΑΝΑ  θα κυμανθούν από 5 έως 15 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 21C και υψηλή 33C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1010. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 38% έως και 77%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  οκαιρός  στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets