Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, Δεκεμβρίου 31, 2011

Κυριακή 1/1/2012


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   1/1/2012  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της Χώρας. Συννεφιά στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας θα έχει η Αττική, η Εύβοια, η ανατολική Πελοπόννησο και το μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους με εξαίρεση το νοτιοανατολικό αιγαίο όπου θα επικρατήσει αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια.
Βροχές από το πρωί θα πέφτουν στην Εύβοια και στην Κρήτη, πιο ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στο κεντρικό και στο ανατολικό αιγαίο.
Ασθενή θα είναι η χιονόπτωση που θα πέσει κυρίως το πρωί στα ορεινά της κεντρικής Μακεδονίας, στερεάς Ελλάδας, Αττικής και Κρήτης.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν οι βόρειες ορεινές περιοχές της δυτικής  Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο.
3 – 9  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου  αιγαίου.
5 – 8   στο νότιο αιγαίο. 1 – 7  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από   -11C  έως 14C.
Ο καιρός στην Λάρισα:   Με ηλιοφάνεια και λίγες αραιές τοπικές νεφώσεις από το πρωί και καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Δ - ΒΔ  θα κυμανθούν από   5 έως 18 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  0C και υψηλή 8C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1023. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 39% έως και 69%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets