Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 29, 2011

Παρασκευή 30/12/2011


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   30/12/2011  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με  συννεφιά στο  μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια θα έχει το πρωί στο ανατολικό αιγαίο, ενώ στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια θα έχουν οι κεντρικές και οι βόρειες περιοχές της Μακεδονίας.
Έντονες θα είναι οι βροχές που θα πέσουν στο νότιο Ιόνιο πέλαγος στις νότιες περιοχές της Πελοποννήσου στο νότιο και στο ανατολικό αιγαίο, πιο ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στην Αττική, και στην δυτική στερεά Ελλάδα.
Έντονη θα είναι επίσης η βροχή που θα πέσει από τις βραδινές ώρες στην δυτική Μακεδονία.
Ασθενή θα είναι η χιονόπτωση που θα πέσει στην Ήπειρο, δυτική Μακεδονία, κεντρική στερεά Ελλάδα και στα ορεινά της Κρήτης, πιο έντονα θα είναι τα χιόνια από τις βραδινές ώρες στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν οι βόρειες ορεινές περιοχές της Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο.
2 – 5  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου  αιγαίου.
2 6   στο νότιο αιγαίο. 1 5  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από   -8C  έως 14C.
Ο καιρός στην Λάρισα:   Με συννεφιά και πιθανά διαστήματα ηλιοφάνειας καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Β - ΒΔ  θα κυμανθούν από   5 έως 12 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  -0C και υψηλή 9C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1012. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 72% έως και 97%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets