Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, Ιανουαρίου 31, 2012

Τετάρτη 1/2/2012


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   1/2/2012  ( Πολικό το ψύχος σε όλη την Χώρα ) Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια σε αρκετές περιοχές της χώρας, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα στο Ιόνιο πέλαγος, στην δυτική Μακεδονία, κεντρική και νότια Ελλάδα.
Σταδιακά τα συννεφιά από το μεσημέρι έως και τις βραδινές ώρες θα καλύψουν το σύνολο σχεδόν της Χώρας, με εξαίρεση το ανατολικό και νοτιοανατολικό αιγαίο όπου θα επικρατήσει αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια.
Βροχές από το πρωί θα πέσουν στην ανατολική Θεσσαλία, Εύβοια, κεντρική και ανατολική στερεά Ελλάδα, Αττική και Κρήτη.
Από το μεσημέρι και σταδιακά έως και το βράδυ βροχές θα πέφτουν σε όλη την κεντρική και την δυτική Μακεδονία, κεντρική, ανατολική  και δυτική Ελλάδα και Πελοπόννησο.
Πιο έντονα θα είναι τα φαινόμενα με καταιγίδες στο Ιόνιο πέλαγος και στην Ήπειρο.
Χιόνια αρχικά θα πέσουν περιμετρικά της Θεσσαλίας, στην  κεντρική και ανατολική στερεά Ελλάδα, Αττική, Εύβοια, Κρήτη και στην ανατολική Πελοπόννησο.
Από το απόγευμα το σκηνικό αλλάζει με έντονες χιονοπτώσεις σε όλη την κεντρική και δυτική Μακεδονία, κεντρική και νότια Ελλάδα.
Πιο  έντονη θα είναι η χιονόπτωση στην δυτική Ελλάδα.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν οι ορεινές περιοχές της  Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο.
2 – 6  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου   αιγαίου.
3 – 6   στο νότιο αιγαίο. 4 – 10  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου  πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από   -17C  έως 8C.
Ο καιρός στην Λάρισα:   Με συννεφιά και διαστήματα ηλιοφάνειας από το πρωί, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα μετά το μεσημέρι και για το υπόλοιπο της ημέρας. Βροχές και χιόνια αναμένετε να  πέσουν μετά το μεσημέρι.  Άνεμοι επιφανείας θα είναι Α – ΝΑ  θα κυμανθούν από   8 έως 24 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  -5C και υψηλή 2C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1024. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 64% έως και 86%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets