Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 29, 2012

Πέμπτη 1/3/2012


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   1/3/2012  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της Χώρας. Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα στην Χαλκιδική, στην ανατολική Μακεδονία, την Θράκη, την  ανατολική και νότια Θεσσαλία, την Εύβοια, στην κεντρική και στην  ανατολική στερεά Ελλάδα, στην Αττική, στην ανατολική Πελοπόννησο και στο μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους με εξαίρεση το ανατολικό αιγαίο όπου θα επικρατήσει ηλιοφάνεια.
Βροχές θα πέσουν στην ανατολική Μαγνησία, στην ανατολική στερεά Ελλάδα, Αττική, Εύβοια και Κρήτη. Πιο ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στην ανατολική Πελοπόννησο στην ανατολική Μακεδονία και στην δυτική Θράκη.
Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της κεντρικής και της ανατολικής στερεάς Ελλάδας, στην Αττική, την Εύβοια, την Κρήτη, στην ανατολική Μαγνησία και την δυτική Θράκη.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα βόρεια ορεινά της δυτικής και της ανατολικής Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.
1 – 7  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου   αιγαίου.
5 – 9   στο νότιο αιγαίο. 3 – 8  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου  πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από   -11C  έως 14C.
Ο καιρός στην Λάρισα:   Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα στην διάρκεια του μεσημεριού. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Β – ΒΔ – ΒΑ  θα κυμανθούν από   5 έως 18 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  1C και υψηλή 10C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1018. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 28% έως και 65%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE ο καιρός  στην  Λάρισα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets