Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, Φεβρουαρίου 26, 2012

Δευτέρα 27/2/2012


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   27/2/2012  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά στο  μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια στις βόρειες περιοχές της Μακεδονίας και στο νοτιοανατολικό αιγαίο.
Ύφεση του καιρού από τα βόρεια, προς τα νότια σταδιακά έως το βράδυ.
Ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει το πρωί στα νότια διαμερίσματα της Μακεδονίας και στο νότιο αιγαίο.
Έντονες θα είναι οι βροχές που θα πέσουν στην Χαλκιδική, στην Θεσσαλία, στην στερεά Ελλάδα, Ήπειρο Εύβοια, Αττική, Πελοπόννησο, ανατολικό, κεντρικό και βόρειο αιγαίο.
Μετά το μεσημέρι οι βροχές θα περιοριστούν στην νότια και στην νοτιοανατολική Θεσσαλία, στην κεντρική και στην ανατολική στερεά Ελλάδα, Αττική, Εύβοια, Πελοπόννησο, δυτικό, ανατολικό και νότιο αιγαίο.
Αρκετά έντονα θα είναι τα χιόνια που θα πέφτουν το πρωί περιμετρικά της Θεσσαλίας, στην κεντρική στερεά Ελλάδα, κεντρικά ορεινά της Πελοποννήσου και στα ορεινά της Κρήτης, πιο ασθενή θα είναι η χιονόπτωση που θα πέσει στην δυτική, ανατολική, Μακεδονία, στην Θράκη, στην κεντρική Εύβοια και στην Αττική.
Έντονα επίσης θα είναι τα χιόνια από τις νυχτερινές ώρες προς τρίτη στην Εύβοια και στην Αττική.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα βόρεια ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχουν τα νότια της κεντρικής Κρήτης και το νοτιοανατολικό αιγαίο.
3 – 9  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου   αιγαίου.
2 – 7   στο νότιο αιγαίο. 3 – 9-10  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου  πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από   -14C  έως 15C.
Ο καιρός στην Λάρισα:   Με συννεφιά από το πρωί, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με πιθανότητα ηλιοφάνειας από το απόγευμα. Βροχή που θα πέφτει τις πρωινές ώρες, με εξασθένηση πριν από το μεσημέρι και με σταδιακή παύση έως το απόγευμα. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Β - ΒΔ  θα κυμανθούν από   5 έως 25 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  4C και υψηλή 6C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1010. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 43% έως και 88%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE ο καιρός  στην  Λάρισα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets