Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 27, 2012

Τρίτη 28/2/2012


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   28/2/2012  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της Χώρας. Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας στην ανατολική Θράκη, Αττική, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο και στο μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους.
Αρκετά έντονες θα είναι οι βροχές που θα πέσουν το πρωί στην Αττική, Εύβοια, στο νότιο και στο νοτιοανατολικό αιγαίο, βροχές επίσης από το απόγευμα θα πέσουν στην νότια Πελοπόννησο και στις Κυκλάδες.
Έντονες χιονοπτώσεις θα πέσουν στην Αττική, κεντρική και νότια Εύβοια και στα ορεινά της Κρήτης, πιο ασθενή θα είναι η χιονόπτωση που θα πέσει στα βόρεια ορεινά της Μακεδονίας.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα βόρεια ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχουν τα νότια της κεντρικής Κρήτης.
3 – 10  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου   αιγαίου.
6 – 10   στο νότιο αιγαίο. 4 – 9  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου  πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από   -17C  έως 10C.
Ο καιρός στην Λάρισα:   Με πλήρη ηλιοφάνεια από το πρωί, λίγες αραιές νεφώσεις θα έχει στην διάρκεια του μεσημεριού. Άνεμοι επιφανείας θα είναι
Β - ΒΔ  θα κυμανθούν από   5 έως 22 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  -1.5C και υψηλή 6C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1016. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 28% έως και 45%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE ο καιρός  στην  Λάρισα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets