Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, Μαρτίου 25, 2012

Δευτέρα 26/3/2012


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   26/3/2012  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με ηλιοφάνεια από το πρωί στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, συννεφιά το πρωί θα έχει η δυτική Μακεδονία το βορειοανατολικό αιγαίο και η ανατολική Θεσσαλία, σταδιακά από το μεσημέρι έως το απόγευμα θα συννεφιάσει στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, με εξαίρεση την κεντρική Μακεδονία, Αττική, Εύβοια και στο μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους όπου θα επικρατήσει ηλιοφάνεια.
Βροχές κυρίως από το απόγευμα έως τις βραδινές ώρες, θα πέσουν στην Θράκη, στην δυτική στερεά Ελλάδα, Χαλκιδική, βόρειο αιγαίο, στα παράλια της ανατολικής Θεσσαλίας, βόρειας Πελοποννήσου, πιο ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στην νότια και στην νοτιοδυτική Θεσσαλία και Ήπειρο.
Ασθενή και σύντομης διάρκειας θα είναι η χιονόπτωση που θα πέσει στα ορεινά της δυτικής και της ανατολικής Μακεδονίας.
Η Αφρικάνικη σκόνη συνεχίζει με την παρουσία της επάνω από τον ελλαδικό χώρο εναποθέτοντας την σκόνη σε υγρή και σε ξηρή μορφή κυρίως στην νότια Ελλάδα.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα βόρεια ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η κεντρική Μακεδονία.
1 – 5  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου   αιγαίου.
2 – 6   στο νότιο αιγαίο. 1 5  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου  πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από   -2C  έως 24C.
Ο καιρός στην Λάρισα:   Με ηλιοφάνεια από το πρωί, αραιά θα είναι τα σύννεφα που θα αναπτυχτούνε έως το μεσημέρι, πιο πυκνά είναι από το απόγευμα. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Δ – ΒΔ από το απόγευμα σε ΑΒΑ  θα κυμανθούν από   3 έως 16 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  8C και υψηλή  22C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1018. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 24% έως και 73%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets