Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, Μαρτίου 29, 2012

Παρασκευή 30/3/2012


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   30/3/2012  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με ηλιοφάνεια από το πρωί στις περισσότερες περιοχές της Χώρας, πυκνά θα είναι τα σύννεφα το πρωί στην δυτική Ελλάδα, έως το μεσημέρι και σταδιακά έως τις βραδινές ώρες πυκνά θα είναι τα σύννεφα αρχικά στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα και στην συνέχεια στο μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους, στερεάς Ελλάδας, Αττικής και βορειοδυτικής Πελοποννήσου.
Βροχές έως το μεσημέρι θα πέφτουν στην Μακεδονία και στην Ήπειρο, σταδιακά οι βροχές θα επεκταθούν στην ανατολική και νότια Θεσσαλία, στο κεντρικό και στο ανατολικό αιγαίο.
Πιο ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στην κεντρική και βόρεια Εύβοια.
Λίγα χιόνια στην διάρκεια της ημέρας θα πέσουν στα ορεινά της ανατολικής και δυτικής Μακεδονίας, στην Ήπειρο και στον Όλυμπο.
Η Αφρικάνικη σκόνη συνεχίζει να μας θυμίζει με την παρουσία της επάνω από τον ελλαδικό χώρο, εναποθέτοντας την σκόνη σε υγρή κυρίως μορφή.  
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα βόρεια ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η κεντρική Θεσσαλία και οι νότιες περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας.
1 –  6  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου   αιγαίου.
2 – 7   στο νότιο αιγαίο. 1 5  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου  πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από   -3C  έως 22C.
Ο καιρός στην Λάρισα:   Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα από το μεσημέρι και για το υπόλοιπο της ημέρας. Πιθανή βροχή θα πέσει από τις βραδινές ώρες.  Άνεμοι επιφανείας θα είναι
 Δ – ΝΔ  θα κυμανθούν από   3 έως 35 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  8C και υψηλή  22C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1007. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 21% έως και 52%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets