Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, Απριλίου 26, 2012

Παρασκευή 27/4/2012


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   27/4/2012  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με πλήρη σχεδόν  ηλιοφάνεια από το πρωί σε ολόκληρη την Χώρα, συννεφιά το πρωί θα έχει η περιοχή της Θράκης, συννεφιά από το μεσημέρι θα έχει η ανατολική Μακεδονία και το βόρειο αιγαίο.
Συννεφιά επίσης από το απόγευμα έως τις βραδινές ώρες θα έχει η κεντρική Ελλάδα, η Αττική, η Εύβοια και η στερεά Ελλάδα.
Βροχές από το μεσημέρι και σταδιακά έως το βράδυ θα πέσουν στην Θράκη στην ανατολική Μακεδονία, την  ανατολική Θεσσαλία και στο βόρειο αιγαίο.
Η Αφρικάνικη σκόνη θα καλύψει από το απόγευμα την ανατολική Μακεδονία και την Θράκη εναποθέτοντας την σκόνη σε υγρή κυρίως μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα βόρεια ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η κεντρική Θεσσαλία.
1 – 6  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου   αιγαίου.
3 – 6   στο νότιο αιγαίο. 1 4  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου  πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από   1C  έως 26C.
Ο καιρός στην Λάρισα Με πλήρη ηλιοφάνεια από το πρωί, νεφώσεις θα αναπτυχτούνε από το απόγευμα.  Άνεμοι επιφανείας θα είναι Α  – ΒΑ  θα κυμανθούν από   3 έως 19 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  12C και υψηλή  26C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1017. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 17% έως και 60%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets