Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, Απριλίου 27, 2012

Σάββατο 28/4/2012


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   28/4/2012  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά στις περισσότερες περιοχές της Χώρας, πιο αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια θα έχει η κεντρική και η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, το Ιόνιο πέλαγος και το μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους.
Βροχές σχεδόν από το πρωί θα πέσουν στα νότια της κεντρικής Μακεδονίας, στην Χαλκιδική, στην Θεσσαλία, στην κεντρική και στην ανατολική στερεά Ελλάδα, στην βόρεια Αττική, στην κεντρική και την βόρεια Εύβοια, έως το απόγευμα βροχές θα πέσουν και στο μεγαλύτερο μέρος της Πελοποννήσου.
Ύφεση του καιρού από τις βραδινές ώρες.
Ασθενή και σύντομης διάρκειας θα είναι η χιονόπτωση που θα πέσει τις πρώτες πρωινές ώρες στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας.
Η Αφρικάνικη σκόνη θα καλύψει την Μακεδονία και το νότιο αιγαίο, εναποθέτοντας την σκόνη σε υγρή κυρίως μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα βόρεια ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο.
1 – 6  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου   αιγαίου.
3 – 6   στο νότιο αιγαίο. 1 4  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου  πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από   1C  έως 25C.
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά  από το πρωί και καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Βροχές θα πέσουν πριν από το μεσημέρι και στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Δ  – ΒΔ  θα κυμανθούν από   9 έως 45 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  12C και υψηλή  21C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1019. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 37% έως και 75%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets