Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, Μαΐου 31, 2012

Πέμπτη 1/6/2012


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   1/6/2012  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά στις περισσότερες περιοχές της Χώρας, λίγο πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, την Πελοπόννησο, το Ιόνιο πέλαγος, το κεντρικό και το νότιο αιγαίο.
Έως το μεσημέρι τα σύννεφα θα πυκνώσουν σε όλες τις χερσαίες περιοχές της χώρας, με εξαίρεση το Ιόνιο και το αιγαίο πέλαγος όπου θα επικρατήσει ηλιοφάνεια.
Ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει έως το μεσημέρι στην δυτική Μακεδονία, την ανατολική Θράκη την κεντρική Ελλάδα και στην κεντρική στερεά Ελλάδα.
Έως το απόγευμα οι βροχές θα ενταθούν και θα καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος της βόρειας Ελλάδας, την κεντρική Ελλάδα, την στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα βόρεια ορεινά της δυτικής  Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η κεντρική Θεσσαλία.
1 – 4  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου   αιγαίου.
1 – 5   στο νότιο αιγαίο. 1 4  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου   πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από   3C  έως 30C.
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά από το πρωί και καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει πριν από το μεσημέρι και έως τις απογευματινές ώρες. Άνεμοι επιφανείας θα είναι  ΝΑ  - ΝΝΑ  από το απόγευμα σε ΝΔ  θα κυμανθούν από 3 έως 16 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  16C και υψηλή  30C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1014. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 26% έως και 71%. Η Ακτινοβολία UV και η προστασία μας από τον Ήλιο σήμερα στης 11:00  - 5,5 / 13:30 8,5 / 16:00 5,4   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets