Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, Μαΐου 26, 2012

Κυριακή 27/5/2012


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   27/5/2012  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά στις περισσότερες περιοχές της Χώρας, λίγο πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια τις πρωινές κυρίως ώρες στην δυτική Θεσσαλία, σε όλη σχεδόν την στερεά Ελλάδα, την Αττική, την Πελοπόννησο, το κεντρικό και το νότιο αιγαίο.
Σταδιακά έως και το μεσημέρι τα σύννεφα θα καλύψουν τις προαναφερόμενες περιοχές με εξαίρεση μέρος του κεντρικού και νοτίου αιγαίου όπου θα επικρατήσει ηλιοφάνεια.
Βροχές από το πρωί θα πέσουν στο Ιόνιο πέλαγος, στην κεντρική Μακεδονία, στο βόρειο και στο βορειοδυτικό αιγαίο.
Έως το μεσημέρι ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στο μεγαλύτερο μέρος των χερσαίων περιοχών, με επιδείνωση από το απόγευμα με έντονες βροχές και καταιγίδες σε όλες σχεδόν τις χερσαίες περιοχές της Ελλάδας.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα βόρεια ορεινά της δυτικής  Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική Θεσσαλία.
1 – 5  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου   αιγαίου.
1 – 6   στο νότιο αιγαίο. 1 4  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου   πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από   2C  έως 26C.
Ο καιρός στην Λάρισα  Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα από το μεσημέρι και για το υπόλοιπο της ημέρας. Ασθενή βροχή αναμένεται να πέσει από το μεσημέρι με επιδείνωση από το απόγευμα. Άνεμοι επιφανείας θα είναι  Α  - ΒΑ  θα κυμανθούν από 3 έως 16 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  15C και υψηλή  24C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1011. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 53% έως και 88%. Η Ακτινοβολία UV και η προστασία μας από τον Ήλιο σήμερα στης 11:00  - 5,4 / 13:30 8,6 / 16:00 5,4   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets