Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, Μαΐου 27, 2012

Δευτέρα 28/5/2012


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   28/5/2012  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά στις περισσότερες περιοχές της Χώρας, λίγο πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια τις πρωινές  ώρες στην Θεσσαλία, στην κεντρική και στην ανατολική στερεά Ελλάδα, την Αττική, την Πελοπόννησο, το κεντρικό και το νότιο αιγαίο. Από το μεσημέρι συννεφιά θα έχουν οι προαναφερόμενες περιοχές εκτός της Πελοποννήσου, το αιγαίο πέλαγος και της κεντρικής Μακεδονίας όπου θα επικρατήσει η ηλιοφάνεια.
Έντονες θα είναι οι βροχές που θα πέσουν τις πρώτες πρωινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία, την Θράκη και το βόρειο αιγαίο.
Λίγες βροχές από το απόγευμα θα πέσουν στην δυτική Μακεδονία, πιο ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στην Ήπειρο και περιφερικά της Θεσσαλίας.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα βόρεια ορεινά της δυτικής  Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η κεντρική Θεσσαλία.
1 – 5  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου   αιγαίου.
1 – 6   στο νότιο αιγαίο. 1 5  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου   πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από   1C  έως 26C.
Ο καιρός στην Λάρισα  Με ηλιοφάνεια από το πρωί, αραιή συννεφιά θα έχει πριν από το μεσημέρι και πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα μετά το μεσημέρι. Πιθανή ασθενή βροχή θα πέσει μετά τις απογευματινές ώρες. Άνεμοι επιφανείας θα είναι  Δ  - ΒΔ  από το απόγευμα σε ΝΔ  θα κυμανθούν από 3 έως 16 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  14C και υψηλή  26C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1010. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 33% έως και 99%. Η Ακτινοβολία UV και η προστασία μας από τον Ήλιο σήμερα στης 11:00  - 5,4 / 13:30 8,3 / 16:00 5,2   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets