Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, Ιουνίου 23, 2012

Κυριακή 24/6/2012


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   24/6/2012  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με ηλιοφάνεια  από το πρωί σχεδόν σε ολόκληρη την Χώρα. Συννεφιά θα έχει η Μακεδονία το μεγαλύτερο μέρος της κεντρικής Ελλάδας και η δυτική στερεά Ελλάδα.
Από το μεσημέρι τα σύννεφα θα επεκταθούν σε όλη σχεδόν την Μακεδονία, την κεντρική στερεά Ελλάδα, την κεντρική Ελλάδα και την Πελοπόννησο.
Βροχές από το πρωί θα πέσουν στην κεντρική Μακεδονία από το μεσημέρι οι βροχές θα ενταθούν και θα πέσουν στο μεγαλύτερο μέρος της Μακεδονίας και μέρος της κεντρικής Ελλάδας.
Η Αφρικάνικη σκόνη σε ασθενή μορφή παραμένει επάνω από την Ελλάδα καλύπτοντας τις κεντρικές και νότιες περιοχές της Χώρας.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα βόρεια ορεινά της δυτικής  Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η κεντρική Θεσσαλία.   
1 – 6  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου   αιγαίου.
2 – 6   στο νότιο αιγαίο. 1 5  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου   πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από   15C  έως 37C.
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί και καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. βροχές αναμένεται να πέσουν μετά το απόγευμα έως τις βραδινές ώρες. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Α – ΒΑ  από το απόγευμα σε ΑΝΑ θα κυμανθούν από 3 έως 22 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  24C και υψηλή  37C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1011. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 22% έως και 49%. Η Ακτινοβολία UV και η προστασία μας από τον Ήλιο σήμερα στης 11:00  - 6,2   / 13:30 9,7 / 16:00 6,2   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets