Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, Ιουνίου 26, 2012

Τετάρτη 27/6/2012


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   27/6/2012  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά στις περισσότερες περιοχές της Χώρας, πιο αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια το πρωί θα έχει η δυτική στερεά Ελλάδα, η Πελοπόννησο, το Ιόνιο πέλαγος, μέρος του κεντρικού και νοτίου αιγαίου.
Από το μεσημέρι συννεφιά θ έχουν σχεδόν όλες οι χερσαίες περιοχές της χώρας, περισσότερη ηλιοφάνεια το απόγευμα θα έχει η κεντρική Μακεδονία και η δυτική Θράκη.
Πλήρη σχεδόν ηλιοφάνεια ολόκληρη την ημέρα θα έχει το Ιόνιο πέλαγος και το νότιο, νοτιοανατολικό αιγαίο.
Βροχές το πρωί αναμένεται να πέσουν την Χαλκιδική και στην Θεσσαλία, στο δυτικό αιγαίο και στη βόρεια Εύβοια.
Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν ενώ από το απόγευμα λίγες βροχές θα πέσουν στην Ήπειρο στην δυτική στερεά Ελλάδα και στην ανατολική Πελοπόννησο.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα βόρεια ορεινά της δυτικής  Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο. 
2 – 7  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου   αιγαίου.
2 – 7   στο νότιο αιγαίο. 1 8  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου   πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από   18C  έως 34C.
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά από το πρωί, και καθ’ όλη σχεδόν την διάρκεια της ημέρας. Ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει έως τις μεσημεριανές ώρες. Άνεμοι επιφανείας θα είναι ΒΑ - Α – ΝΑ  θα κυμανθούν από 3 έως 22 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  25C και υψηλή  30C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1014. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 31% έως και 49%. Η Ακτινοβολία UV και η προστασία μας από τον Ήλιο σήμερα στης 11:00  - 6,3   / 13:30 9,9 / 16:00 6,5   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets