Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, Αυγούστου 25, 2012

Κυριακή 26/8/2012


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   26/8/2012  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με την θερμοκρασία σε υψηλό ακόμη επίπεδο, με πλήρη σχεδόν ηλιοφάνεια από το πρωί σε ολόκληρη την Χώρα.
Λίγες αραιές νεφώσεις στην διάρκεια της ημέρας θα έχει η κεντρική και η δυτική Μακεδονία, η Ήπειρο η δυτική και η βόρεια Θεσσαλία.
Η Αφρικάνικη σκόνη συνεχίζει να δηλώνει την παρουσία της επάνω από τον Ελλαδικό χώρο, εναποθέτοντας  την σκόνη σε ξηρή μορφή στις δυτικές κυρίως περιοχές.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα βόρεια ορεινά της ανατολικής  Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η ανατολική στερεά Ελλάδα, η Θεσσαλία και η βορειοανατολική Πελοπόννησο.   
2– 5  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου   αιγαίου.
2 – 6   στο νότιο αιγαίο. 2 5  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου   πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από   9C  έως 39C.
Ο καιρός στην Λάρισα  Με πλήρη ηλιοφάνεια από το πρωί, και καθ’ όλη σχεδόν την διάρκεια της ημέρας, λίγες ασθενής νεφώσεις πιθανά θα έχει το απόγευμα.  
Άνεμοι επιφανείας θα είναι  ΔΝΔ  – ΝΑ – ΑΝΑ  θα κυμανθούν από 3 έως 16 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  23C και υψηλή  38C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1006. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 17% έως και 45%. Η Ακτινοβολία UV και η προστασία μας από τον Ήλιο σήμερα στης 11:00  - 5,2   / 13:30 8,9 / 16:00 5,3   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets